20180602-132929-L-1920x1277we
A4 Medier går i dybden med overenskomster og aftaler på det danske arbejdsmarked med nyt nichemedie. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

På onsdag kommer A4 Overenskomst – vær med fra starten

22. nov. 2020 12.00
A4 Medier fortsætter nichesatsningen. Nu går vi i dybden med overenskomster og aftaler på det danske arbejdsmarked.

Overenskomster angår de fleste arbejdende danskere. Som abonnent på A4 Overenskomst kan du følge de kommende OK21-forhandlinger for ansatte i stat, regioner og kommuner, svarende til over en halv million offentligt ansatte.

2018 gav et lønløft til mange offentligt ansatte. Men corona sætter en udfordrende scene for 2021. Så, hvad kan parterne enes om. Hvis de kan enes?

A4 Overenskomst tager også fat om internationale tendenser og dækker EU og påvirkningen på det danske arbejdsmarked. Hvad sker der, hvis EU gennemfører mindsteløn i Danmark?

– A4 Overenskomst vil som på vores andre nichemedier kendes for kvalitetsjournalistik og høj troværdighed. Her skal både lønmodtagere og arbejdsgivere se sig afspejlet. Gerne med mulighed for at bidrage med ny viden og indsigter til et engageret publikum. Vi vil appellere til alle parter og professionelle aktører på det danske arbejdsmarked, siger ansvarshavende chefredaktør på A4 Medier Nicolai Kampmann

Som abonnent på A4 Overenskomst bliver du del af et fællesskab, og får adgang til relevante nyheder, viden, debatstof, analyser og overblik over aftaler på det danske arbejdsmarked.

A4 Overenskomst vil formidle viden om, hvad der ligger i de konkrete aftaler, og give indsigt og holdninger fra folk, der ved besked. Mediet henvender sig specielt til folk, der arbejder professionelt med aftaler på arbejdsmarkedet.

A4 Overenskomst lanceres på onsdag 25. november. Du er meget velkommen til at skrive til redaktør på A4 Overenskomst, Kasper Rasmussen, hvis du har forslag til, hvad vi bør fokusere på. 

Du kan også skrive dig op til nyhedsbrevet her, så får du besked, når vi går i luften.