Ansatte med alternativt opslag: Søger ny arbejdsgiver
Lingeributikken Simone i Odder lukker til november. Foto: Google Street View

Ansatte med alternativt opslag: Søger ny arbejdsgiver

2. sep, 5:17
Tre kvinder nægter at opgive deres arbejde i lingeributikken i Simone i Odder. De søger derfor en ny arbejdsgiver på Facebook.

"Simone lukker" står der på skilte i vinduerne i lingeriforretningen Simone i Odder.

Men inde bag vinduerne står der tre ansatte, som ikke bare sådan uden videre vil opgive hverken job eller lade den 39 år gamle butik dø i butiksgaden Rosensgade i Odder.

LÆS OGSÅ: Kommune hiver borger i retten for Facebook-opslag

Derfor har de tre ansatte; Helle Strandberg Rochat, Berit Madsen og Jane Kreutzfeldt Rasmussen lavet et opslag på Facebook, hvor de i stedet for at søge nyt arbejde søger ny arbejdsgiver, skriver TV2 Østjylland.

- Odder vil savne butikken rigtig meget, for der er jo ikke andre af den slags i byen, så skal folk til Aarhus, Skanderborg eller Horsens, hvis de skal købe undertøj, konstaterer Helle Strandberg Rochat.

Trioen jager en ny ejer af Simone med gode argumenter. For ikke nok med at butikken ligger lige i smørhullet, hvad angår handelsliv, så får en ny ejer gode medarbejdere med i købet.

- Vi er jo tre mand her, som arbejder godt sammen, velfungerende og en velfungerende butik. Vi har en god, stabil kundekreds, så hvorfor ikke prøve at udnytte det? Det eneste vi mangler er jo sådan set en arbejdsgiver, siger Helle Strandberg Rochat.

Mens de tre kvinder håber på en ny ejer, så tikker uret. Butikken lukker nemlig til november, hvor ejeren gennem de seneste 16 år, Lone Andersen, vil søge nye udfordringer.

LÆS OGSÅ: Vært raser over DR: Man skyller lyttere ud med badevandet

Arbejdsgiver søges! Del gerne dette opslag. Stabil og velfungerende arbejds stab søger arbejdsgiver. Vi er 3 gode...

Slået op af SimoneTorsdag den 22. august 2019
Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...