De 3 mest læste om at bruge tiden bedre

jon-tyson-771694-unsplash1
Foto: Unsplash
4. apr. 2019 13.35

Har du godt styr på tiden? Eller gentager du på ugebasis, den samme dårlige vane med en tætpakket kalender uden plads til de vigtigste opgaver og aftaler. Så er det måske på tide at få nogle nye tips og tricks til, hvordan du både når alt det, du skal, og samtidig får tid til det tiltrængte (velfortjente) pauser.

Du er ikke alene om udfordringen, så her er de 3 mest læste guides til at bruge tiden bedre:

Sådan får du mere ud af dine to do-lister
Laver do to do-lister? Virker de for dig? Det lyder simpelt - lav en liste og lav bagefter det, der står på dem - men alt for mange bruger to do-lister forkert. I vores mest læste artikel om at bruge tiden bedre, giver Trine Kolding, forfatter og ekspert i effektivitet og planlægning, dig 10 gode råd til at få mere ud af dine to do-lister.

Prioritér dine pauser på jobbet
Der er gode nyheder til dig, som trænger til en pause, men som ikke føler, at der er tid. Hvis man prioriterer og insisterer på at holde pauser, bliver man nemlig mere effektiv. Kører man derimod nonstop på, tager opgaverne længere tid at løse. Tag en pause og læs mere her, hvor erhvervspsykolog Janne Skakon kommer med gode råd om pauser.

Sådan får du styr på din tid
Er du tidsoptimist? En spontan og velmenende person, der typisk går i gang med arbejdsopgaverne tæt på deadline og generelt lever efter devisen: "Det når jeg nok." Men det gør det måske alligevel ikke altid? To eksperter i tid og planlægning giver her deres 5 bud på, hvordan du får styr på din tid.

A4 Job - hjælper dig videre
Hvis du følger A4 Job på LinkedIn, får du gode råd og guides til et godt arbejdsliv og en spændende karriere lige ind i dit feed. Og så deler vi selvfølgelig alle de spændende nye stillingsopslag, som kommer op på A4 Jobliv.