De 3 mest læste om at bruge tiden bedre
Foto: Unsplash

De 3 mest læste om at bruge tiden bedre

4. apr, 13:35

Har du godt styr på tiden? Eller gentager du på ugebasis, den samme dårlige vane med en tætpakket kalender uden plads til de vigtigste opgaver og aftaler. Så er det måske på tide at få nogle nye tips og tricks til, hvordan du både når alt det, du skal, og samtidig får tid til det tiltrængte (velfortjente) pauser.

Du er ikke alene om udfordringen, så her er de 3 mest læste guides til at bruge tiden bedre:

Sådan får du mere ud af dine to do-lister
Laver do to do-lister? Virker de for dig? Det lyder simpelt - lav en liste og lav bagefter det, der står på dem - men alt for mange bruger to do-lister forkert. I vores mest læste artikel om at bruge tiden bedre, giver Trine Kolding, forfatter og ekspert i effektivitet og planlægning, dig 10 gode råd til at få mere ud af dine to do-lister.

Prioritér dine pauser på jobbet
Der er gode nyheder til dig, som trænger til en pause, men som ikke føler, at der er tid. Hvis man prioriterer og insisterer på at holde pauser, bliver man nemlig mere effektiv. Kører man derimod nonstop på, tager opgaverne længere tid at løse. Tag en pause og læs mere her, hvor erhvervspsykolog Janne Skakon kommer med gode råd om pauser.

Sådan får du styr på din tid
Er du tidsoptimist? En spontan og velmenende person, der typisk går i gang med arbejdsopgaverne tæt på deadline og generelt lever efter devisen: "Det når jeg nok." Men det gør det måske alligevel ikke altid? To eksperter i tid og planlægning giver her deres 5 bud på, hvordan du får styr på din tid.

A4 Jobliv - hjælper dig videre
Hvis du følger A4 Jobliv på LinkedIn, får du gode råd og guides til et godt arbejdsliv og en spændende karriere lige ind i dit feed. Og så deler vi selvfølgelig alle de spændende nye stillingsopslag, som kommer op på A4 Jobliv.

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 71 74 73 77 ...