Indryk jobannonce

3F søger en medarbejder til nyt win back team

Ansøgningsfrist:
16. jun 2021, 9:00

Arbejdssted:
København

Klik her for yderligere information

3F søger en medarbejder til nyt win back team

Om stillingen

3F søger en medarbejder til nyt win back team

Har du stærke overtalelsesevner? Er du imødekommende? Og kommunikerer du klart, måske endda på flere sprog? Så er du måske vores nye kollega i vores win back team. 

Til et nyt win back team i 3F søger vi 4 kolleger der skal varetage opgaven med at kontakte medlemmer, som enten ønsker at melde sig ud af 3F eller stopper med at betale kontingent. Stillingen er tidsbegrænset frem til midten af 2023. 

Vi forventer, at du grundlæggende er er serviceminded, imødekommende og har lyst til at tale med medlemmer. Du er fortrolig med at arbejde i forskellige it-systemer, arbejder vedholdent og er god til at bevare overblikket i pressede situationer, kommunikerer klart og kan tale dansk og engelsk, også meget gerne flere sprog.

Du kan genkende dig selv i følgende kompetencer: 

  • Har stærke overtalelsesevner
  • Kan overbevise andre om, at 3F er det rette valg
  • Kan fremvise gode resultater fra lignende job
  • Har god indsigt i fagforeningsmedlemsskab
  • Har erfaring med at sælge 3F’s værdier
  • Kan gå konstruktiv og løsningsorienteret ind i en potentielt svær samtale.

Som kollega i win back teamet: 

Arbejder du hovedsageligt hjemmefra, men du er tilknyttet Sekretariatet for Rekruttering og Fastholdelse - der vil naturligt også være arbejdsdage i 3F’s forbundshus i København. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem. 

Flere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til sekretariatsleder Camilla Herdahl på telefon 8892 6652 eller mail [email protected] 

Tiltrædelse den 1. august 2021. 
 
Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling”. Ansøgningsfrist er fredag den 16. juni 2021, kl. 9.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fredag den 25. juni 2021. 

Søg stilling

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokal-afdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.

Husk at fortælle at du så opslaget på A4 Job