3F søger en regionskonsulent til Region Syddanmark

Ansøgningsfrist:
18. aug, 23:59

Arbejdssted:
Vejle

Om stillingen

Brænder du for udvikling, sammenhængskraft og koordinering? Er du en stærk formidler med evne til at motivere og inspirere? Og kunne du tænke dig at stå for fagpolitiske indsatser i 3F? Så er jobbet som regionskonsulent måske noget for dig. 

Forbund, regioner og lokalafdelinger i 3F er hinandens forlængede led, og Region Syddanmarks opgave er at skabe sammenhængskraft mellem forbundet og de 20 3F-afdelinger i regionen. Som regionskonsulent skal du være udviklende og koordinerende i forhold til organisationens virke inden for forskellige organisatoriske og faglige områder.

 

Hovedopgaver:

Du vil stå for koordinering af fagpolitiske indsatser, projekter og opgaver, herunder sekretariatsfunktion for udvalg og netværk inden for regionen.

Derudover vil du:

  • medvirke til organiseringstiltag og organisationsudviklingsopgaver
  • igangsætte og koordinere uddannelsespolitiske tiltag og arbejdsmiljøarbejdet i afdelingerne
  • være bindeled mellem forbund og afdelinger i forhold til arbejdet vedrørende arbejdsmarkedspolitiske forhold
  • koordinere på det kommunale og regionale plan
  • udføre formidlings- og undervisningsopgaver indenfor egne kompetenceområder

 

Om dig:

Vi forestiller os, at du har et godt kendskab til og forståelse for arbejdet i en faglig politisk organisation – gerne 3F - og herudover, at du har:

  • erfaring med proces- og projektledelse, herunder at du er god til at samarbejde
  • kompetencer indenfor formidling og pædagogik
  • teoretisk indblik i og erfaring med forandringsprocesser og konflikthåndtering
  • evne til at motivere, inspirere og aktivere
  • sans for både den overordnede helhed og detaljen.

 

Vi tilbyder:

3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. 

Regionskontoret er placeret i Vejle og består af 2 regionskonsulenter og en sekretariatskonsulent.

Vi forventer derfor at du har bopæl eller har vilje til at bosætte dig i region Syddanmark. Det er en forudsætning for jobbet, at du har kørekort samt bil til rådighed.

 

Løn- og arbejdsvilkår:

Stillingen som regionskonsulent er en fuldtidsstilling uden øvre arbejdstid og med både aften- og weekendarbejde, ligesom der må forventes en del rejseaktivitet. Du ansættes derudover i forbundet i sekretariatet ”Ungdom, Regioner, Organisation” med reference til Næstformand Tina Christensen, og dit arbejdssted bliver primært i region Syddanmark med udgangspunkt fra regionskontoret i Vejle.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til sekretariatsleder Per Jespersen på telefon 40388238 eller regionskonsulent Alis Dyg på telefon 21419475.

 

Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stillingen” senest tirsdag den 18. august 2020.

 

Søg stillingen

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 35 på regionskontoret i Vejle.

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.