A4 Jobliv

A-kassechef til BUPL-A

Ansøgningsfrist:
20. sep, 10:00

Arbejdssted:
København Ø

Klik her for yderligere information

Om stillingen

I BUPL-A har vi et meget højt ambitionsniveau, super engagerede medarbejdere, dialog som omdrejningspunkt for at forandre og stor indflydelse på fælles udvikling af a-kassen. 

Den helt store fordel i BUPL-A er, at der er kort fra ide til handling, villighed til at prøve ting af inden for lovens rammer, og en ledelse, der har det bedst, når medarbejderne kaster sig ind over bordet i fælles bestræbelser på ”at gøre det gode for pædagogerne” indenfor rammen af vores virke. Vi har styr på reglerne, dog graver vi os ikke længere ned, end vi risikerer at miste blikket for dem, det hele handler om, og som skal forstå den kringlede verden a-kasselovgivningen er. 

Hvis du kan se dig selv i det, er du måske vores nye a-kassechef til dagpenge-og efterlønsteam samt sekretariat. Vores nye chef skal med et kompetent og skarpt blik styre a-kassens kerne-ydelser i balancen mellem klare mål og effektiv drift, god dialogbaseret ledelsesstil, sund fornuft og konstant blik for det, der betyder noget for den enkelte pædagogs oplevelse af servicen i a-kassen. A-kassen består af 3 teams, dagpenge-efterløn, jobteam og et sekretariat. 

BUPL-A er en veldrevet pædagogfaglige a-kasse, der gennem et tæt samarbejde med BUPL- forbund og fagforeningerne har et bredt kendskab til faget, som gør a-kassetilbuddet til pædago-gerne unikt. BUPL-A er en mellemstor a-kasse med aktuelt lav ledighed. 

A-kassen har gennem de seneste mange år bevidst fokuseret på medlemmets oplevelse af ser-vicen fra et primært fokus på administration og sagsbehandling til en stærkere arbejdsmarkeds-profil. Der er fortsat store visioner og muligheder for yderligere udvikling af a-kassen og sam-menhængskraften både på drift- og jobdelen. 

Dit ansvar 
Du får ansvaret for ledelsen af dagpenge-efterlønsteamet og BUPL-A’s sekretariat beliggende i nye lokaliteter i Nordhavn med i alt ca. 20 medarbejdere. BUPL-As jobteam fungerer med base i Kolding og Slagelse med selvstændig ledelse. Vi har aftaler med BUPL’s 12 lokale fagforeninger, hvor medlemmerne løbende møder frem. 

Dine primære arbejdsopgaver 
De primære arbejdsopgaver er ledelse af dagpenge-efterlønsteam og a-kassens sekretariat. 

  • Første større opgave bliver at få samlet hele dagpenge-efterlønsteamet i Nordhavn og få styrket retning, service og effektivitet af driften, herunder få udnyttet IT mulighederne op-timalt indenfor de rammer og ressourcer, der er.
  • Konkret er der planer om at få et større ledelsesoverblik, kortere svartider, og højere au-tomatiseringsgrader. BUPL-A har (via administrationsaftale med BUPL-forbund) et lø-bende tæt samarbejde bl.a. indenfor områderne, medlemsoptagelse, økonomi og IT.
  • Du får stor indflydelse på drift og udvikling af BUPL-A fremover.
  • Du bliver en del af et samlet ledelsesteam på 3 personer (Direktør, a-kassechef og leder af jobteam.) 

Din profil 

  • Du skal have personlig autoritet, integritet og være en topkompetent leder.
  • Du skal kunne forstå substansen i opgaverne, og samtidig have overblik og kunne priori-tere i forhold til disse i balance mellem forsikring og god service.
  • Du skal kunne lytte, træffe hurtige (dog ikke for hurtige) beslutninger og tage fat i det, der er svært og nødvendigt med det afsæt at få løst tingene, så de ikke strander. Du er i tæt dialog med direktøren og har det konkrete samarbejde med BUPL ift. IT og øvrige dele af administrationsfællesskabet. 

Du får stærke forsikringsfaglige medarbejdere, og du skal kunne agere som sparringspartner for både meget dygtige juridiske og arbejdsmarkedspolitiske konsulenter i BUPL-As sekretariat og ift. dygtige sagsbehandlere i a-kassens dagpenge-og efterlønsteam. 

Du har en relevant uddannelse og erfaring, empati højt humør og et positivt livssyn. Lyder det spændende, så søg eller ring til direktør Henriette Becker på mobil 2126 8976 for yderligere spørgsmål eller information. Du kan læse mere om BUPL-A på BUPL’s hjemmeside www.bupl.dk. 

Ansøgning 
Send din ansøgning til BUPL via e-mail [email protected] senest den 20. september 2019 kl. 10.00. 
Der er planlagt afholdelse af første samtalerunde den 25. september 2019 og anden samtale-runde den 27. september 2019. 

Skriv gerne i din ansøgning at du har set stillingen hos A4 Job. 

Børne- og Ungdomspædagogernes Landsdækkende Arbejdsløshedskasse (BUPL-A) er ar-bejdsløshedskasse for pædagoger og klubfolk. A-kassen har godt 60.000 medlemmer. BUPL-A er organiseret i specialistteam med stærke hold af eksperter, der skal udvikle pædagogfaglige services – i tæt samarbejde med BUPL’s 12 lokale fagforeninger. 

BUPL-A 
Sundkrogsgade 15 
2100 København Ø

Artikler
-
A4 Job

Har du ikke styr på din pension? Få hjælp her

Guide: Har du lige fået dit første job? Er du arbejdsløs? Er du midt i livet? Venter pensionistlivet lige om hjørnet? Carsten Holdum, forbrugerøkonom hos PFA Pension, giver dig gode råd til din pensionsopsparing og privatøkonomi.

-
A4 Job

Omstridt SAS-vikar kommer på arbejde igen efter hjemsendelse

SAS-direktør kalder konflikten mellem bagagemedarbejdere for "dybt alvorlig".

-
A4 Fri

Bøvl på jobbet slider på parforholdet

Det er dit eget ansvar at smide det dårlige humør, før du træder ind ad døren efter arbejde.

-
A4 Arbejdsliv

Det bedste tip til Johanne i aktivering var "husk at give hånd til jobsamtalen"

Dagpengeland: Johanne Kloster Kirk er nyuddannet, arbejdsløs og kæmper med at finde drømmejobbet. Hør hendes oplevelser her i A4 Arbejdslivs lyd-dagbog Unge på Dagpenge.

-
A4 Nu

De bliver oftest kærester på jobbet

Lærere topper Danmarks Statistiks liste over faggrupper, som finder en partner med samme uddannelse som en selv. Tendensen slår også igennem i DLF’s hovedstyrelse. I lærerarbejdet udvikler man stærke relationer, siger lærer og hovedstyrelsesmedlem Anders Liltorp.

-
A4 Job

Godt sammenhold er afgørende for arbejdspladsen

Samarbejde og socialt fællesskab på jobbet er vigtige for de ansattes lyst til at blive, viser en ny undersøgelse ifølge HK/Privatbladet. Og når det ikke kører, bliver der ofte peget mod chefen.

-
A4 Fri

Ansatte med alternativt opslag: Søger ny arbejdsgiver

Tre kvinder nægter at opgive deres arbejde i lingeributikken i Simone i Odder. De søger derfor en ny arbejdsgiver på Facebook.

-
A4 Arbejdsliv

Professor: DHL-løb handler om at sammenligne medarbejdere fremfor bundlinje

Interview: Under DHL-Stafetten snører løbeglade medarbejdere og ledere løbeskoene og finder det gode humør frem. Men for arbejdsgiverne handler det ifølge filosof og idéhistoriker Lars Henrik Schmidt om at sammenligne medarbejdere.

Se alle artikler
Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser