A4 Jobliv

AFDELINGSCHEF TIL POLITIK OG PRESSE

Ansøgningsfrist:
1. dec, 23:00

Arbejdssted:
København S

Om stillingen

HK Danmark søger afdelingschef til Politik og Presse

Er du en politisk strateg, der har solid ledererfaring, kan inspirere andre og være en god ambassadør? Vil du gerne være med til at skabe gode job og arbejdsforhold for 240.000 medlemmer i HK? Så er du måske den nye afdelingschef for Politik og Presse.

HK er med til at forme fremtidens arbejdsmarked. Derfor engagerer vi os i politiske diskussioner og bidrager til løsninger på de udfordringer, vi ser. Vi søger konkret indflydelse til gavn for medlemmerne og arbejder løbende for et mere tydeligt og synligt HK. Det er ambitiøse målsætninger, som kræver tilstedeværelse, nytænkning og opsøgende indsatser.

Som chef for Politik og Presse kommer du til at stå i spidsen for den politiske interessevaretagelse og eksterne kommunikation i tæt samarbejde med HK’s øverste ledelse og med ansvar for involvering af medarbejderne i afdelingen, sektorerne og lokalafdelingerne.

Jobbet
For at lykkes i jobbet skal du:

  • Have en god fornemmelse for det politiske spil og kunne agere politisk og strategisk i en kompleks, politisk organisation
  • Identificere og udvikle tydelige fundamenter for HK's politiske hovedprioriteter
  • Se nye muligheder i den interne koordination og idéudvikling i krydsfelterne mellem fagområderne, og på tværs af afdelinger/sektorer og resten af fagbevægelsen
  • Kunne lede stærke fagspecialister der har behov for sparring og motivation og som skal have plads til at drive egne politikområder
  • Være en drivende kraft i det interne samarbejde med de fire sektorer og de syv lokale afdelinger
  • Lede en politisk afdeling der arbejder med politikudvikling og politisk ekstern kommunikation.


Din profil
Vi forventer at du:

  • Kan dokumentere, at du kan lede, motivere og engagere medarbejdere gennem en nutidig ledelsesstil og -filosofi
  • Har erfaring med og evne til at agere i en politisk ledet organisation
  • Har dokumenterede evner og resultater i forhold til public affairs-værktøjer og -metoder
  • Har et bredt og relevant netværk blandt interesseorganisationer, embedsmænd og politiske partier.


Vi tilbyder
Du tilbydes et selvstændigt og alsidigt lederjob med masser af råderum og fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen. Et job hvor du i høj grad er med til at præge udviklingen. Du får gode og dygtige kolleger og en arbejdsdag i en travl og uformel atmosfære. Du refererer til forbundssekretæren.

Ansættelsesvilkår
Attraktiv løn og pension i henhold til overenskomst mellem HK Danmark og Tillidsmandsklubben. Stillingen er på joborienteret tid, dvs. uden højeste arbejdstid og der må påregnes en del møde- og rejseaktivitet.

Tiltrædelse: 1. Februar 2020. 

Ansættelsessted: HK Forbundet, Weidekampsgade 8, 2300 København S. 

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forbundssekretær Marianne Heide på telefon 2040 8803 eller forbundsformand Kim Simonsen på telefon 4054 3909.

Ansøgning
Søg stillingen via HK´s hjemmeside www.hk.dk/jobs nedenfor. Vedhæft venligst motiveret ansøgning og CV.

Ansøgningsfrist: 1. december 2019 kl. 23.

HK opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv gerne i din ansøgning, at du har set stillingen hos A4 Job. 

 

 
Værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv. Det er vores mission
HK er med ca. 250.000 medlemmer et af de store fagforbund i FH – Fagbevægelsens Hovedorganisation.
HK's medlemmer er organiseret i 4 sektorer i forhold til overenskomst og i 7 lokalafdelinger i forhold til geografi.
Forbundssekretariatet har tilknyttet 6 stabsfunktioner: Politik & Presse, Analyse, Kursusafdelingen, Juridisk Kompetencecenter, Medlemskommunikation & Markedsføring og Udviklingsafdeling. Dertil kommer en administrativ enhed for økonomi, it og HR for hele HK.

Artikler

A4 Fri
Sådan scorer du dit næste job

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bruger din alder og erfaring som et plus i din jobsøgning. På baggrund af en rekrutteringsundersøgelse blandt 927 private og offentlige virksomheder har konsulenthuset Ballisager samlet disse råd fra arbejdsgiverne til, hvordan du som +50-årig scorer dit næste job:

A4 Job
Forsker:
Hver tredje senior tvinges ud af arbejdsmarkedet

Den sidste tid på arbejdsmarkedet præges af ledighed eller sygdom for mange ældre danskere, og det skaber ofte mistrivsel. Et godt pensionsliv forudsætter gode og værdige afslutninger på arbejdslivet.

A4 Job
Podcast:
Chefer ansætter helst kopier af sig selv - det er en dårlig idé

På mangfoldige arbejdspladser er medarbejderne bedre til at løse problemer. Men danske arbejdspladser er ofte berøringsangste overfor at ansætte andre typer end dem, der minder cheferne om dem selv. Hør mere i Fokus - A4 Arbejdslivs ugentlige podcast.

A4 Synspunkt
Professor:
Der er råd til en kortere arbejdsuge - hvorfor diskuterer vi det ikke?

Danskerne ønsker at arbejde mindre, ikke mere. Så hvorfor ikke diskutere muligheden for en kortere arbejdsuge, når nu samfundsøkonomien gør det muligt?

A4 Job
7 ud af 10 løber hurtigere på jobbet

Arbejdsmængden stiger på mange arbejdspladser, og det kan have alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred, advarer professor i arbejdsmiljø.

A4 Fri
Ny trend holder dig relevant på fremtidens jobmarked

Fænomenet hackschooling handler om at tilegne sig viden på nettet og uden om det etablerede uddannelsessystem. Læs her, hvordan du kommer i gang.

A4 Medier
Her har de forsøgt sig med en kort arbejdsuge:
"Vi får det aldrig igen"

I Odsherred Kommune er de ansatte begyndt kun at arbejde fire dage om ugen. På Danish Crown i Rønne er det bestemt ikke noget, de vil anbefale, fortæller tillidsrepræsentant.

A4 Job
Interview:
'Jeg var i chok'

De var alle i 50’erne, da arbejdet forsvandt. Anne Lea Landsted, Jens-Arne Sørensen og Steen Ramsgaard genopfandt sig selv i en helt anden branche.

Se alle artikler
Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...