A4 Jobliv

Arbejdsmiljøkonsulent i Dansk Erhverv

Ansøgningsfrist:
9. dec, 23:59

Arbejdssted:
København K

Om stillingen

Vi søger en engageret og erfaren arbejdsmiljøkonsulent til at gøre vores mange medlemsvirksomheder skarpere på reglerne for arbejdsmiljø gennem rådgivning, information og undervisning.

Du trives i en politisk ledet organisation, er god til at opbygge relationer såvel internt som eksternt og du befinder dig godt med at repræsentere arbejdsgivernes interesser, når regler og vejledninger om arbejdsmiljø udvikles. Du skal kunne omsætte din viden og erfaring med arbejdsgivernes ansvar og pligter til medlemmer og kolleger samt til samarbejdsparter for eksempel i regi af branchefællesskaberne for arbejdsmiljø.

Jobbet
Stillingen som arbejdsmiljøkonsulent er udadvendt og afvekslende, og du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i arbejdsmiljøafdelingen og i husets øvrige afdelinger. Indholdet af medlemshenvendelser, indsatser fra Arbejdstilsynets side og politiske initiativer afstedkommer en varieret arbejdsdag, som du trives fint med.

Dine konkrete opgaver vil bl.a. omfatte at:  

  • Vejlede vores medlemmer i arbejdsmiljøspørgsmål med udgangspunkt i arbejdsmiljølovgivningen
  • Vurdere og sagsbehandle afgørelser, som arbejdstilsynet har truffet i forhold til vores medlemmer
  • Samarbejde i regi af BFA, herunder forestå projektledelse og udvikling af materialer
  • Drive og udvikle Dansk Erhvervs arbejdsmiljønetværk for virksomhedsrepræsentanter, herunder facilitere og optræde på møderne i netværket
  • Deltage i arbejdsgrupper i DA-fællesskabet og varetage Dansk Erhverv Arbejdsgivernes interesser over for samarbejdsparter i fagbevægelsen og hos myndighederne
  • Formidle viden om arbejdsmiljø bl.a. som underviser, under besøg hos vores medlemmer og via hjemmeside, nyhedsbreve o.l.


Med i bagagen har du
Du har en relevant længerevarende uddannelse, evt. cand.jur., og nogle års erhvervserfaring med arbejdsmiljø. Du har teoretisk og praktisk kendskab til arbejdsmiljøreguleringen og har nemt ved at formidle arbejdsmiljøviden direkte til medlemmer – også i undervisningssituationer. Du kommer gerne med erfaring fra ansættelse hos en myndighed eller i en af arbejdsmarkedets organisationer.

  • Du er analytisk skarp og kommunikerer klart og effektivt
  • Du selvstarter, er netværksorienteret og brænder efter at skabe merværdi for vores medlemmer
  • Du må gerne have erfaring med interessevaretagelse og kan se dig selv optræde som repræsentant for arbejdsgiverne
  • Du har erfaring med rådgivning, der tager afsæt i lovgivning


Vi tilbyder
Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.

Løn efter aftale og pensionsordning.

Ansøgningen
Du kan få yderligere oplysninger hos arbejdsmiljøchef Anne-Marie Røge Krag, på tlf. 3374 6178 og chefkonsulent Michael Bacci, tlf. 3374 6318.

Ansøgning bilagt cv sendes online via linket ”Ansøg” her på siden hurtigst muligt og senest den 9. december 2019. Vi forventer at afholde 1. samtale i uge 50/primo uge 51 og 2. samtale i uge 51. Tiltrædelse februar 2020 eller tidligere. 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har stillingen hos A4 Job. 

ANSØG

Artikler

A4 Medier
Nanna Agerlin blogger:
Er du blind på karrierens retning?

Er du ked af at være rastløs, udmattet og hele tiden være på vej mod det næste skridt i karrieren? Mange målrettede og ambitiøse mennesker løber panden mod muren, når større, mere eller hurtigere ikke længere er det, som giver mening i arbejdslivet.

A4 Fri
Sådan scorer du dit næste job

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bruger din alder og erfaring som et plus i din jobsøgning. På baggrund af en rekrutteringsundersøgelse blandt 927 private og offentlige virksomheder har konsulenthuset Ballisager samlet disse råd fra arbejdsgiverne til, hvordan du som +50-årig scorer dit næste job:

A4 Job
Forsker:
Hver tredje senior tvinges ud af arbejdsmarkedet

Den sidste tid på arbejdsmarkedet præges af ledighed eller sygdom for mange ældre danskere, og det skaber ofte mistrivsel. Et godt pensionsliv forudsætter gode og værdige afslutninger på arbejdslivet.

A4 Job
Podcast:
Chefer ansætter helst kopier af sig selv - det er en dårlig idé

På mangfoldige arbejdspladser er medarbejderne bedre til at løse problemer. Men danske arbejdspladser er ofte berøringsangste overfor at ansætte andre typer end dem, der minder cheferne om dem selv. Hør mere i Fokus - A4 Arbejdslivs ugentlige podcast.

A4 Synspunkt
Professor:
Der er råd til en kortere arbejdsuge - hvorfor diskuterer vi det ikke?

Danskerne ønsker at arbejde mindre, ikke mere. Så hvorfor ikke diskutere muligheden for en kortere arbejdsuge, når nu samfundsøkonomien gør det muligt?

A4 Job
7 ud af 10 løber hurtigere på jobbet

Arbejdsmængden stiger på mange arbejdspladser, og det kan have alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred, advarer professor i arbejdsmiljø.

A4 Fri
Ny trend holder dig relevant på fremtidens jobmarked

Fænomenet hackschooling handler om at tilegne sig viden på nettet og uden om det etablerede uddannelsessystem. Læs her, hvordan du kommer i gang.

A4 Medier
Her har de forsøgt sig med en kort arbejdsuge:
"Vi får det aldrig igen"

I Odsherred Kommune er de ansatte begyndt kun at arbejde fire dage om ugen. På Danish Crown i Rønne er det bestemt ikke noget, de vil anbefale, fortæller tillidsrepræsentant.

Se alle artikler
Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...