A4 Jobliv

CHEF FOR ARBEJDSMILJØ OG UDDANNELSE

Ansøgningsfrist:
15. nov, 9:00

Arbejdssted:
København

Om stillingen

Medlemmerne fortæller os det gang på gang. Et godt arbejdsmiljø og et stort fokus på efter- og videreuddannelse er det, der er vigtigst for dem.

Derfor vil HK Privat opprioritere vores indsats omkring vores medlemmers arbejdsmiljø og deres kompetenceudvikling ved at oprette en ny chefstilling på området, for at styrke os fagligt og strategisk på disse to kerneområder.

Den nye chef for Arbejdsliv får plads i sektorens Daglige Ledelse sammen med formanden, næstformanden, sekretariatschefen, den faglige chef og kommunikationschefen.

Som chef for Arbejdsliv bliver du ansvarlig for HK Privats arbejde for et godt arbejdsmiljø med fokus på det fysiske, men ikke mindst det psykiske arbejdsmiljø. Det skal være en synlig satsning.

Du bliver ansvarlig for vores arbejde med at forbedre grund- og efteruddannelse (EUD/AMU- og KVU/akademi-niveau). Indsatsen er koordineret med den øvrige HK-organisation.

Du får ansvaret for alle de mange aktiviteter, som HK Privat løbende iværksætter under overskriften Fagstrategi, som er en ambitiøs satsning på at ramme vores medlemmer på deres faglighed og opkvalificering af deres kompetencer. Vores medlemmer er HK’ere på det private arbejdsmarked, deres jobfunktioner er meget forskellige og spænder fra laboranter, mediegrafikere, klinikassistenter til den administrative HK’er. Derfor går vi systematisk til værks med at målrette arrangementer, kurser og netværk til vores 13 forskellige fagområder.

Du får også det faglige ansvar for drift og udvikling af vores aktiviteter og politik på området for freelancere og atypiske ansættelser.

HK Privat er HK’s største sektor og er en faglig organisation i fremgang. Organiseringstankegangen løber som en rød tråd gennem det meste af det, vi sætter i gang fra HK Privat. Vi har netop implementeret en kollektiv lønforsikring, og vi satser på at styrke vores medlemmers position på arbejdsmarkedet gennem en bred indsats i forhold til at løfte - ikke mindst - de digitale kompetencer.

Vi lægger vægt på, at du har nedenstående personlige egenskaber og kompetencer:

  • Stor erfaring med personaleledelse og ledelse af komplekse områder
  • God til at skabe og understøtte arbejdsgange og samarbejdsformer, der sikrer vidensdeling og synergi
  • Du er iderig og er god til at se muligheder
  • Indsigt i arbejdsmiljø og/eller efter- og videreuddannelse
  • Politisk tæft og evne til at give det politiske niveau med- og modspil
  • En tydelig leder, der sætter kursen med en åben og anerkendende ledelsesstil
  • Troværdig og høj personlig integritet.


Ansættelsesvilkår

Gode løn og ansættelsesvilkår i henhold til intern overenskomst mellem HK og Tillidsmandsklubben i form af attraktiv lønpakke, der blandt andet omfatter særligt ferietillæg, fritvalgsordning og arbejdsgiverbetalt pensionsordning. Ansættelsen er uden højeste arbejdstid.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Men vi venter gerne på den rette.

Ansættelsessted

HK Privat, Weidekampsgade 8, 2300 København S

Yderligere oplysninger

Kontakt eventuelt formand Simon Tøgern, mobil 5090 9642 eller næstformand Anja C. Jensen, mobil 6018 3331 for en uddybende snak.

Ansøgning

Søg stillingen ved at trykke på 'ANSØG' nedenfor. 

Vedlæg venligst din motiverede ansøgning og CV.

Der er ansøgningsfrist den 15. november 2019 kl. 9.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 47 og 48.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set stillingen hos A4 Job.

--------------------------------------------------------------------

HK Privat er den største sektor i HK med cirka 110.000 medlemmer, fordelt på en lang række brancher og 13 overordnede fagområder. Sektoren med ca. 70 medarbejdere har ansvaret for overenskomster og et væld af faglige aktiviteter, der blandt andet varetages fra HK’s hovedsæde i København. Læs mere på hkprivat.dk

 

SØG STILLINGEN

Artikler

A4 Fri
Sådan scorer du dit næste job

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bruger din alder og erfaring som et plus i din jobsøgning. På baggrund af en rekrutteringsundersøgelse blandt 927 private og offentlige virksomheder har konsulenthuset Ballisager samlet disse råd fra arbejdsgiverne til, hvordan du som +50-årig scorer dit næste job:

A4 Job
Forsker:
Hver tredje senior tvinges ud af arbejdsmarkedet

Den sidste tid på arbejdsmarkedet præges af ledighed eller sygdom for mange ældre danskere, og det skaber ofte mistrivsel. Et godt pensionsliv forudsætter gode og værdige afslutninger på arbejdslivet.

A4 Job
Podcast:
Chefer ansætter helst kopier af sig selv - det er en dårlig idé

På mangfoldige arbejdspladser er medarbejderne bedre til at løse problemer. Men danske arbejdspladser er ofte berøringsangste overfor at ansætte andre typer end dem, der minder cheferne om dem selv. Hør mere i Fokus - A4 Arbejdslivs ugentlige podcast.

A4 Synspunkt
Professor:
Der er råd til en kortere arbejdsuge - hvorfor diskuterer vi det ikke?

Danskerne ønsker at arbejde mindre, ikke mere. Så hvorfor ikke diskutere muligheden for en kortere arbejdsuge, når nu samfundsøkonomien gør det muligt?

A4 Job
7 ud af 10 løber hurtigere på jobbet

Arbejdsmængden stiger på mange arbejdspladser, og det kan have alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred, advarer professor i arbejdsmiljø.

A4 Fri
Ny trend holder dig relevant på fremtidens jobmarked

Fænomenet hackschooling handler om at tilegne sig viden på nettet og uden om det etablerede uddannelsessystem. Læs her, hvordan du kommer i gang.

A4 Medier
Her har de forsøgt sig med en kort arbejdsuge:
"Vi får det aldrig igen"

I Odsherred Kommune er de ansatte begyndt kun at arbejde fire dage om ugen. På Danish Crown i Rønne er det bestemt ikke noget, de vil anbefale, fortæller tillidsrepræsentant.

A4 Job
Interview:
'Jeg var i chok'

De var alle i 50’erne, da arbejdet forsvandt. Anne Lea Landsted, Jens-Arne Sørensen og Steen Ramsgaard genopfandt sig selv i en helt anden branche.

Se alle artikler
Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...