Indryk jobannonce

Dansk Metal søger en konsulent til et projekt om udvikling af arbejdspladskultur med fokus på forebyggelse af seksuel chikane 

Ansøgningsfrist:
8. aug 2021, 23:59

Arbejdssted:
København S

Klik her for yderligere information

Dansk Metal søger en konsulent til et projekt om udvikling af arbejdspladskultur med fokus på forebyggelse af seksuel chikane 

Om stillingen

Dansk Metal søger en konsulent til et projekt om udvikling af arbejdspladskultur med fokus på forebyggelse af seksuel chikane 

Vil du være med til at igangsætte og drive et nyt projekt omkring udvikling af arbejdspladskultur og trivsel med fokus på at forebygge seksuel chikane og krænkende adfærd i autobranchen? Kan du motivere og være med til at åbne op for dialog? Så er det måske dig vi leder efter!

Du kommer til at indgå i et ligestillingsteam, som består af 3 medarbejdere ud over dig, i Dansk Metals Organisationssekretariat. Vi arbejder tæt sammen og prioriterer støtte og faglig sparring med hinanden højt.

Du skal kunne lide en hverdag med mange nye udfordringer, og du skal kunne arbejde selvstændigt. Din primære arbejdsplads vil være i Dansk Metals forbundshus på Molestien 7, 2450 København SV, men du skal være indstillet på, at der vil være en del rejsetid rundt i landet i forbindelse med møder og workshops. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kørekort. 

Stillingen er en tidsbestemt projektansættelse på 1 år med mulighed for forlængelse. 

Dine hovedopgaver

 • Projektledelse
 • Udvikling af indhold til dialogworkshops
 • Facilitere og undervise i arbejdspladskultur og seksuel chikane på virksomheder i autobranchen
 • Løbende opfølgning, virksomhedsbesøg samt sikring af fremdrift i projektet
 • Udarbejde best practice rapport.

Vi forestiller os, at du

 • Har viden inden for seksuel chikane, krænkende adfærd og psykisk arbejdsmiljø og/eller har erfaring med at arbejde med ligestilling og mangfoldighed i en arbejdspladssammenhæng
 • Kan arbejde med udvikling af arbejdspladskultur og psykisk arbejdsmiljø
 • Er udadvendt og god til at skabe relationer samt kan håndtere udfordrende dialoger om dilemmafyldte emner
 • Har erfaring med at facilitere workshops eller undervise
 • Har gode kommunikationsevner – mundtligt såvel som skriftligt
 • Er bruger af Microsoft Office
 • Er ansvarsbevidst, arbejder struktureret og har et godt overblik
 • Har gode samarbejdsevner
 • Er faglært eller akademiker med gode organisatoriske evner – og har erfaring med projektledelse, gerne kombineret med kendskab til at arbejde på en faglært arbejdsplads eller lignende.

Vi tilbyder

Dansk Metal tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kolleger, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel har høj prioritet. 

Du vil blive ansat som konsulent uden øvre arbejdstid med løn aftalt efter dine kvalifikationer. 

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, kan du kontakte konsulent Pia Haandbæk, 3363 2386. 

Ansøgning

Dansk Metal værdsætter mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen. Send din ansøgning og CV til [email protected] – Skriv gerne ”Arbejdspladskultur” i emnefeltet. 

Der er ansøgningsfrist søndag den 8. august 2021.

Samtalerne vil blive gennemført på Molestien 7 mandag den 17. august i tidsrummet 09.00–17.00.

Tiltrædelse

Stillingen tiltrædes den 1. oktober, gerne den 1. september 2021 hvis muligt, i Dansk Metals forbundshus, Molestien 7, 2450 København SV.

Om Dansk Metal

Dansk Metal er med sine 100.000 medlemmer en af de største spillere indenfor industri, transport, og it, tele og medier. Vi sikrer medlemmerne uddannelse samt gode løn- og arbejdsforhold. Læs mere på www.danskmetal.dk.