A4 Jobliv

Dansk Socialrådgiverforening søger erfaren organiserings- og udviklingskonsulent

Ansøgningsfrist:
15. aug, 12:00

Arbejdssted:
København

Om stillingen

Vi søger en konsulent, der kan bidrage til at udvikle vores forening og engagere flere medlemmer, så vi kan få en stærkere stemme, mere indflydelse og skabe bedre løn- og arbejdsvilkår for socialrådgiverne.

Dansk Socialrådgiverforening er i hastig udvikling og vækst. Vi arbejder målrettet for at hæve medlemstallet yderligere, styrke de faglige fællesskaber på socialrådgiverarbejdspladserne og øge vores indflydelse lokalt og nationalt. Derfor søger vi en organiserings- og udviklingskonsulent, der kan bidrage til fortsat at styrke den gode udvikling.

Som organiserings- og udviklingskonsulent arbejder du i afdelingen Organisation og uddannelse sammen med fem dygtige kollegaer og en chef. Vi arbejder særligt med tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter, DS’ faggrupper og studerende.

Du vil få ansvar for at:

  • Udvikle strategier og udarbejde konkrete metoder til rekruttering, fastholdelse og engagering af medlemmer.
  • Lede udviklingsprojekter.
  • Udarbejde materiale til uddannelsen af vores tillidsvalgte og faggrupper.
  • Samarbejde med kollegaer på tværs af hele organisationen om at styrke vores arbejdsmiljøindsats.

Vi forventer, at du har erfaring med at arbejde organiserende, at du skaber gode relationer til mennesker omkring dig, er en dygtig underviser og god til skriftlig formidling. Samtidig forventer vi, at du kan gå forrest i forandringsprocesser, er en god projektleder og arbejder systematisk med evaluering og læring. Og så håber vi, at du kan udvikle og arbejde med kampagner, digitale platforme og har erfaring med at arbejde i en fagforening eller i en politisk styret organisation.

Som organiseringskonsulent bliver du en del af DS’ sekretariat, som har til huse i Toldbodgade i indre København. I sekretariatet i København får du cirka 40 kollegaer, samt yderligere cirka 35 kollegaer fordelt på tre regionale kontorer. Der vil i nogen grad være rejseaktivitet rundt i landet.

Der er ansøgningsfrist torsdag den 15. august kl. 12.00. Vi forventer at holde to samtalerunder i uge 34. Du skal sende din ansøgning og CV i en samlet PDF til [email protected] og mærke ansøgningen ”Organiseringskonsulent”.

Stillingen er på 36 timer og ønskes besat pr. 1. oktober 2019. Du ansættes i henhold til overenskomst mellem DS og Djøf.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte organisations – og uddannelseschef, Line Hjarsø, på telefon 40 48 04 17, som på grund af ferie kan kontaktes fra den 1. august.

 

OM DANSK SOCIALRÅDGIVERFORENING

Dansk Socialrådgiverforening (DS) er en professionsfagforening med over 18.000 medlemmer og et stigende medlemstal. Vi arbejder med socialrådgivernes løn- og arbejdsvilkår, med at udvikle socialrådgiverfaget og påvirke socialpolitikken. Vi er foreningen for alle socialrådgivere: Medarbejdere og ledere, selvstændige, studerende samt socialrådgivere med en akademisk videreuddannelse.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set jobbet på A4 Medier.

Artikler
Se alle artikler
Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]"


Annoncering

Forretningsbetingelser