A4 Jobliv

DIREKTØR TIL DANSKE HANDICAPORGANISATIONER

Ansøgningsfrist:
27. aug, 12:00

Arbejdssted:
Danske Handicaporganisationer

Klik her for yderligere information

Om stillingen

Vi kan og vil bidrage! Det er mantraet for Danske Handicaporganisationer (DH) og udgangspunktet for vores arbejde. Mennesker med handicap skal kunne deltage, bidrage og være en del af fællesskabet. Det skaber det bedste samfund.

DH søger en stærk direktør med politisk flair til at lede arbejdet.

DH er som paraplyorganisation for 34 handicaporganisationer en indflydelsesrig organisation. De vigtigste indsatsområder er interessevaretagelse, internationalt samarbejde, kommunikation og service.

I interessevaretagelsen prioriterer og kæmper DH for tilgængelighed, socialområdet, beskæftigelsesområdet, uddannelsesområdet, sundhedsområdet, mod diskrimination og for rettigheder og muligheder for mennesker med handicap – både lokalt, nationalt og internationalt.

DH er organiseret med et repræsentantskab, et forretningsudvalg og 97 lokalafdelinger. Direktøren samarbejder løbende med forretningsudvalget, formanden og næstformanden om politiske, kommunikative, strategiske, organisatoriske, økonomiske og medlemsrettede opgaver. DH er repræsenteret i en lang række råd, nævn og udvalg og har en lang række samarbejdspartnere og interessenter.

Direktøren skal først og fremmest kunne forstå og fungere i kulturen i en medlemsstyret interesseorganisation og i ledelsesfunktionen i en professionel paraplyorganisation med mange hundrede frivillige. Der skal sættes mål og retning for det daglige arbejde på en samarbejdende og pragmatisk måde. Direktøren skal ville noget på området, ”committe sig” og sætte engagement og pondus bag.

Opgaven for direktøren er også at lede et velfungerende sekretariat med 32 engagerede medarbejdere, heraf fire chefer, som hjælper hinanden og har et godt arbejdsmiljø.

Direktøren skal samlet set have styr på det interne arbejde i organisationen, spille en betydelig rådgivende rolle i interessevaretagelsen, i den interne og eksterne kommunikation og i relation til de lokale og internationale samarbejder. Direktøren varetager en række udadvendte og repræsentative opgaver.

Direktøren forventes at have en bred administrativ baggrund og en relevant akademisk uddannelse. Dertil kommer en solid og dokumenteret erfaring som leder, gerne med ledelse af ledere og med forudsætninger for at lede og udvikle den nuværende chef- og medarbejdergruppe. Direktøren har erfaring med økonomistyring. Engelskkundskaber på forhandlingsniveau er en forudsætning.

Direktøren skal have en åben, anerkendende og værdibåret ledelsesstil, som korresponderer med kulturen og værdierne i organisationen og foreningen.

Viden om og erfaring med handicapområdet er en fordel, men ikke en betingelse.

Forventet tiltrædelse er 1. december 2019 eller så hurtigt som muligt, og ansøgningsfristen er 27. august 2019.

Stillingen søges på https://muusmann.com/stillinger.

Her kan stillings- og personprofil desuden tilgås.

Kontakt gerne formand Thorkild Olesen på tlf. 23 40 92 00, eller adm. direktør Lars Muusmann, MUUSMANN A/S på tlf. 40 76 72 27.

Besøg DH på www.handicap.dk.

Artikler
-
A4 Job

DHL er så sjov en arbejdsplads at det nærmest er for meget

Reportage: Kollegahygge, frihed til at arbejde og fællesskab sikrede DHL Express & Aviation titlen som 'Danmarks bedste arbejdsplads'. Men nogle gange kan det sociale blive for meget - selv for en hr-konsulent.

-
A4 Nu

Ny forskning: Denne form for arbejde øger risikoen for kræft

Arbejder du om natten, kan det sandsynligvis give kræft, konkluderer en international ekspertgruppe.

-
A4 Arbejdsliv | ABONNEMENT

Psykolog Svend Brinkmann: - Det er fedt at lytte til gammeldags bilradio

Nørde-faktoren må gerne være høj, når den landskendte psykologiprofessor og bogaktuelle forfatter Svend Brinkmann fordriver tiden med at lytte til bilradio til og fra arbejde mellem Randers og Aalborg.

-
A4 Job

Unge med korte uddannelser kæmper med at finde arbejde

Nyhed: Korte videregående uddannelser er ikke den sikreste vej til at finde job, viser analyse fra Akademikerne. Cassandra Angelica Borg Schumann er nyuddannet markedsføringsøkonom, og hun giver sig selv et halvt år til at finde et arbejde.

-
A4 Job

'Hvis jeg ikke har fået et job om to måneder går jeg i panik'

Interview: Johanne Kloster Kirk er nyuddannet akademiker, og selvom hun ved, hun stiler højt med sine karriereplaner og risikerer at gå arbejdsløs, satser hun på at lande drømmejobbet hurtigt.

-
A4 Job

Arbejderklassens børn tilbringer flest lange dage i institution

Ulighed: Børn med forældre, der arbejder på en fabrik eller i en butik, tilbringer oftest otte timer eller mere i vuggestue eller børnehave. Det viser en analyse, som peger på en ulighed på arbejdsmarkedet, vurderer forsker.

-
A4 Job

Sådan undgår du stress i køen til jobcentret

Guide: Tal med andre i samme situation, accepter og forvent at humøret svinger. Erhvervspsykolog Pernille Rasmussen giver dig gode råd til at undgå stress og negative tanker, mens du er arbejdsløs og jagter job.

-
A4 Job

Arbejdsgiverens ansvar, at arbejdstiden ikke løber løbsk

Det bliver arbejdsgiveren og ikke dig, der har bevisbyrden, hvis I er uenige om, hvor meget du har arbejdet. Med EU-dommen kan omfanget af gratis og udokumenteret overarbejde begrænses. Der går dog en rum tid, før de nye regler bliver til virkelighed.

Se alle artikler
Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser