A4 Jobliv

ERFAREN KONSULENT TIL OVERENSKOMST- OG FORHANDLINGSOMRÅDET

HK Kommunal søger en erfaren og forhandlingsvant konsulent til at arbejde med overenskomstforhandlinger og medlemmernes løn- og ansættelsesvilkår. 

Ansøgningsfrist:
25. aug, 23:59

Arbejdssted:
København

Om stillingen

 

Jobbet

Du skal indgå i arbejdet med at forhandle HK Kommunals overenskomster med kommuner og regioner. Opgaven løses i tæt samarbejde med HK Kommunals forhandlingsledelse og øvrige kollegaer på området. Mellem overenskomstforhandlingerne vil der være overenskomstforberedende arbejde bl.a. i Forhandlingsfællesskabet og sammen med KL og Danske Regioner.

 

Herudover kommer du til at bruge din ekspertise på faglige sager, som de lokale HK-afdelinger ønsker videreført og med sparring m.v. af kollegaer i HK-afdelingerne og internt. Du vil også indgå i undervisningen af HK Kommunals tillidsrepræsentanter på vores TR-uddannelse sammen med kollegaer fra HK Kommunal og HK-afdelingerne.

 

Som konsulent i HK Kommunals faglige team vil du - afhængig af dine interesser og erfaring - også have andre konkrete opgaver inden for vores arbejdsområder, der bl.a. er:  

  • Lokal løndannelse, MED-aftaler, arbejdstid, det sociale kapitel, arbejdsmiljø, ligestilling, personalejura, kompetencefonde, pensionsforhold, TR-kommunikation

  • Løn- og ansættelsesforhold for chefer og ledere, herunder udvikling af området og varetagelse af konkrete sager

  • Projektarbejde, med såvel interne som eksterne projekter med KL og Danske Regioner

  • Samarbejde med andre organisationer f.eks. i Forhandlingsfællesskabet og OAO. 


Du skal være indstillet på også at bidrage i forhold til teamets øvrige opgaver. Vi prioriterer et tæt kollegialt samarbejde i et uformelt miljø og at bruge tid på kollegial sparring.

 

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Har dokumenteret forhandlingserfaring fra det offentlige område og at du selvstændigt kan gennemføre og afslutte forhandlinger på alle niveauer

  • Har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation

  • Er serviceorienteret over for både HK-afdelinger, tillidsvalgte og andre samarbejdspartnere

  • Har undervisningserfaring

  • Hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og agere på disse. 


Det vil være erfaringer og kompetencer, vi lægger vægt på mere end en bestemt uddannelsesmæssig baggrund.

 

Da det ofte går stærkt i HK Kommunal, og der i perioder er et højt arbejdspres, er det vigtigt, at du kan håndtere mange bolde i luften, være samarbejdsorienteret og fleksibel, da lange arbejdsdage også kan forekomme.

 

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår i henhold til intern overenskomst.

 

Tiltrædelse

1. november 2019.

 

Ansættelsessted

HK Kommunal, Weidekampsgade 8, 2300 København S. 

 

Yderligere oplysninger 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Peter Thrige, mobil 4028 5115 eller forhandlingsleder Steen V. Kristensen mobil 4013 4402.

 

Ansøgning

Motiveret ansøgning sendes bilagt cv ved at trykke på 'ANSØG' nedenfor.

 

Ansøgningsfrist: Søndag den 25. august 2019.

 

Vi forventer at afholde samtaler den 3., 5. og 11. september 2019.

 

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søges stillingen.

 
 

HK Kommunal er en faglig organisation med ca. 60.000 medlemmer, som alle har det tilfælles, at de ansat i en kommune eller i en region. Hovedparten af vores medlemmer er sagsbehandlere og øvrigt IT- og kontoradministrativt personale. Derudover er typiske titler for medlemmerne: lægesekretær, socialformidler, jobkonsulent, tandklinikassistent, kontorchef, løn- og personalekonsulent, IT-konsulent, biblioteksassistent, laborant, miljøtekniker og skolesekretær.

 

                                                    Ansøg 

Artikler
-
A4 Job

DHL er så sjov en arbejdsplads at det nærmest er for meget

Reportage: Kollegahygge, frihed til at arbejde og fællesskab sikrede DHL Express & Aviation titlen som 'Danmarks bedste arbejdsplads'. Men nogle gange kan det sociale blive for meget - selv for en hr-konsulent.

-
A4 Nu

Ny forskning: Denne form for arbejde øger risikoen for kræft

Arbejder du om natten, kan det sandsynligvis give kræft, konkluderer en international ekspertgruppe.

-
A4 Arbejdsliv | ABONNEMENT

Psykolog Svend Brinkmann: - Det er fedt at lytte til gammeldags bilradio

Nørde-faktoren må gerne være høj, når den landskendte psykologiprofessor og bogaktuelle forfatter Svend Brinkmann fordriver tiden med at lytte til bilradio til og fra arbejde mellem Randers og Aalborg.

-
A4 Job

Unge med korte uddannelser kæmper med at finde arbejde

Nyhed: Korte videregående uddannelser er ikke den sikreste vej til at finde job, viser analyse fra Akademikerne. Cassandra Angelica Borg Schumann er nyuddannet markedsføringsøkonom, og hun giver sig selv et halvt år til at finde et arbejde.

-
A4 Job

'Hvis jeg ikke har fået et job om to måneder går jeg i panik'

Interview: Johanne Kloster Kirk er nyuddannet akademiker, og selvom hun ved, hun stiler højt med sine karriereplaner og risikerer at gå arbejdsløs, satser hun på at lande drømmejobbet hurtigt.

-
A4 Job

Arbejderklassens børn tilbringer flest lange dage i institution

Ulighed: Børn med forældre, der arbejder på en fabrik eller i en butik, tilbringer oftest otte timer eller mere i vuggestue eller børnehave. Det viser en analyse, som peger på en ulighed på arbejdsmarkedet, vurderer forsker.

-
A4 Job

Sådan undgår du stress i køen til jobcentret

Guide: Tal med andre i samme situation, accepter og forvent at humøret svinger. Erhvervspsykolog Pernille Rasmussen giver dig gode råd til at undgå stress og negative tanker, mens du er arbejdsløs og jagter job.

-
A4 Job

Arbejdsgiverens ansvar, at arbejdstiden ikke løber løbsk

Det bliver arbejdsgiveren og ikke dig, der har bevisbyrden, hvis I er uenige om, hvor meget du har arbejdet. Med EU-dommen kan omfanget af gratis og udokumenteret overarbejde begrænses. Der går dog en rum tid, før de nye regler bliver til virkelighed.

Se alle artikler
Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser