Indryk jobannonce

Erfarne Arbejdsmiljøkonsulenter til SMV’er indenfor Industrien

Ansøgningsfrist:
15. jun 2021, 23:59

Arbejdssted:
Intet fast arbejdssted

Klik her for yderligere information

Erfarne Arbejdsmiljøkonsulenter til SMV’er indenfor Industrien

Om stillingen

Erfarne Arbejdsmiljøkonsulenter til SMV’er indenfor Industrien

Projektansættelse 2 år. 

Dansk Industri søger konsulenter til ny opsøgende, virksomhedsrettet besøgstjeneste, hvis formål er at understøtte arbejdspladsnære aktiviteter omhandlende arbejdsmiljøforhold indenfor industrien. Besøgstjenesten er den væsentligste del af BFA Industris indsats i de kommende år i den nationale arbejdsmiljøindsats.

Om dig
Vi forestiller os du kommer med følgende:

  • grundlæggende og bred viden om arbejdsmiljøforhold i industrien
  • erfaring med opsøgende virksomhedskontakt, gerne inden for industrien
  • både holdspiller OG selvkørende
  • fleksibel i planlægning af arbejdstid og ferier
  • kørekort og egen bil til rådighed, da der er tale om en udekørende landsdækkende aktivitet.

Om jobbet
Du vil indgå i et team på 6 konsulenter, der parvis udfører opsøgende arbejdsmiljøarbejde målrettet industriens virksomheder. Hvert hold består af to personer: en arbejdsgiver- og en arbejdstager repræsentant.

Arbejdet består primært i at præsentere BFA Industris værktøjer til at få styr på arbejdsmiljøet og er en del af at nå målene i den nationale arbejdsmiljøindsats. Der er således ikke tale om en opgave som proceskonsulent i forhold til indsatsen på virksomhederne.

Der vil være opsøgende kanvas opgaver, hvor vi etablerer kontakt med virksomhederne forud for besøg. Vi har et fælles sekretariat, der organiserer kalender m.m.

Der vil være andre udadvendte aktiviteter som oplæg ved lokale netværksmøder, fyraftensmøder på virksomhederne, møder i regionalforeninger osv., hvor vi fortæller om denne ordning.

Vi skal løbende udarbejde understøttende materialer som vejledninger/flyers, præsentationer m.m. Alle muligheder er meget åbne, så dine gode ideer og forslag er velkomne.

Besøgene registreres og evalueres løbende. Vi skal mødes jævnligt; mere i starten, hvor vi skal have produkttræning og lære hinanden at kende. Sammen finder vi formen for den bedste vej.

Det er et nyt projekt, og vi ”asfalterer mens vi kører”, så vi vil løbende sammen skulle navigere i dette.

Du ansættes i Dansk Industri som fuldtidsmedarbejder på forhold og vilkår som øvrige medarbejdere her.

Ansættelsesperioden er fastsat til 24 måneder med opstart i august 2021 og til juli 2023.

Ferie forventes koordineret, så det afvikles samtidigt på ens hold og primært i industriferien.

Målet er, at vi foretager 900 virksomhedsbesøg i alt, det svarer til ca. 150 virksomheder årligt pr. hold. 

Teamet vil mødes i København, men du kører i hverdagen ud fra din hjemmeadresse.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Niels Christian Nielsen på tlf. 2128 8555/ [email protected] eller Anders Just Pedersen på tlf. 2949 4549/ [email protected] Du sender din ansøgning m.m. via ansøgningsknappen senest 15. juni 2021.

Om ordningen  
Beskæftigelsesministeriet har bevilliget ekstraordinære midler til BFA Industri, til en indsats mod arbejdspladsnære aktiviteter målrettet metal- og maskinindustrien, men også slagteri, nærings- og nydelsesmidler, installation og service, samt vand/kloak og affald.

BFA Industri opretter derfor en opsøgende konsulenttjeneste, bestående af tre hold á to personer, hver med en arbejdsgiverrepræsenter og en lønmodtagerrepræsentant. På disse besøg vil virksomhedernes arbejdsmiljøarbejde blive drøftet, samt hvilke forhold, der især er årsag til at branchen har en særlig bevågenhed fra såvel partssystemet som af myndigheder og det politiske system.

Konsulenterne vil rent praktisk blive ansat i organisationerne, 3 i CO-industri, 2 i DI og 1 i Tekniq Arbejdsgiverne.

Send Ansøgning

Om DI
Vi hjælper danske virksomheder med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en mission om at hjælpe danske virksomheder med at vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med mere end 800 kolleger og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI's medlemmer - både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet - ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi er drevet af viden, og vi arbejder sammen for at nå vores mål

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har respekt for viden - og et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved, at du har ansvar og indflydelse på egne arbejdsopgaver, og vi har en kultur, hvor vi arbejder sammen og hjælper hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger - og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Bemærk
Vi sender en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi oplever desværre, at mails sendt fra os opfanges i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på [email protected]

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Send Ansøgning

Husk at fortælle at du så opslaget på A4 Job