A4 Jobliv

Erhvervspolitisk konsulent til Dansk Metals Formandssekretariat

Ansøgningsfrist:
1. jan 2020

Arbejdssted:
København

Om stillingen

I Dansk Metal arbejder vi hele tiden på at sikre nye, gode arbejdspladser til vores medlemmer. Vi søger derfor en erhvervspolitisk konsulent, der skal bidrage til vores 
erhvervspolitiske arbejde i Formandssekretariatet.

Om jobbet 

Du bliver en del af Formandssekretariatet, hvor du vil bidrage til den daglige betjening af forbundsformanden. Samtidig vil du skulle understøtte den erhvervspolitiske chef og bistå i planlægning og eksekvering af forskellige projekter, der understøtter Dansk Metals ambitioner på det erhvervspolitiske område. Konkret vil det bl.a. bestå i udarbejdelse af oplæg, præsentationer og notater til forbundsformanden og den erhvervspolitiske chef.

Om dig 

  • Du er hurtig til at sætte dig ind i komplekst stof og komplekse problemstillinger, og du evner at skære ind til det væsentlige.
  • Du er en stærk og effektiv formidler med en skarp pen, der kan skrive både notater, debatindlæg og taler.
  • Du kan analysere simple datasæt i Excel og formår at formidle det efterfølgende. 
  • Du har erfaring fra en politisk ledet organisation som et parti, en kommune, centraladministrationen eller en interesseorganisation.
  • Du har kendskab til de politiske beslutningsprocesser på Christiansborg.
  • Du har en lang samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. cand.scient.pol.
  • Du er nyuddannet eller har et par års erfaring.
  • Du har gode samarbejdsevner og kan opbygge stærke relationer både internt og eksternt.

Vi tilbyder 

Et job i en spændende organisation med stor politisk og mediemæssig bevågenhed, hvor der er gode ansættelsesforhold og faglige udviklingsmuligheder.

Du vil blive ansat i Formandssekretariatet, hvor vi er 8 engagerede medarbejdere, der arbejder med ledelsesbetjening og politisk interessevaretagelse. 
I det daglige vil du skulle samarbejde tæt med andre dele af organisationen, 
især vores Kommunikationsafdeling. 

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte erhvervspolitisk chef, Henrik Aarestrup på tlf. 2245 5968 eller mail, [email protected]


Det praktiske 

Det daglige arbejdssted er Dansk Metal, Molestien 7, 2450 København SV. 

Ansøgning sendes til [email protected]

Ansøgningsfristen er 1. januar 2020. 

 

 

 

Artikler

A4 Medier
Nanna Agerlin blogger:
Er du blind på karrierens retning?

Er du ked af at være rastløs, udmattet og hele tiden være på vej mod det næste skridt i karrieren? Mange målrettede og ambitiøse mennesker løber panden mod muren, når større, mere eller hurtigere ikke længere er det, som giver mening i arbejdslivet.

A4 Fri
Sådan scorer du dit næste job

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bruger din alder og erfaring som et plus i din jobsøgning. På baggrund af en rekrutteringsundersøgelse blandt 927 private og offentlige virksomheder har konsulenthuset Ballisager samlet disse råd fra arbejdsgiverne til, hvordan du som +50-årig scorer dit næste job:

A4 Job
Forsker:
Hver tredje senior tvinges ud af arbejdsmarkedet

Den sidste tid på arbejdsmarkedet præges af ledighed eller sygdom for mange ældre danskere, og det skaber ofte mistrivsel. Et godt pensionsliv forudsætter gode og værdige afslutninger på arbejdslivet.

A4 Job
Podcast:
Chefer ansætter helst kopier af sig selv - det er en dårlig idé

På mangfoldige arbejdspladser er medarbejderne bedre til at løse problemer. Men danske arbejdspladser er ofte berøringsangste overfor at ansætte andre typer end dem, der minder cheferne om dem selv. Hør mere i Fokus - A4 Arbejdslivs ugentlige podcast.

A4 Synspunkt
Professor:
Der er råd til en kortere arbejdsuge - hvorfor diskuterer vi det ikke?

Danskerne ønsker at arbejde mindre, ikke mere. Så hvorfor ikke diskutere muligheden for en kortere arbejdsuge, når nu samfundsøkonomien gør det muligt?

A4 Job
7 ud af 10 løber hurtigere på jobbet

Arbejdsmængden stiger på mange arbejdspladser, og det kan have alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred, advarer professor i arbejdsmiljø.

A4 Fri
Ny trend holder dig relevant på fremtidens jobmarked

Fænomenet hackschooling handler om at tilegne sig viden på nettet og uden om det etablerede uddannelsessystem. Læs her, hvordan du kommer i gang.

A4 Medier
Her har de forsøgt sig med en kort arbejdsuge:
"Vi får det aldrig igen"

I Odsherred Kommune er de ansatte begyndt kun at arbejde fire dage om ugen. På Danish Crown i Rønne er det bestemt ikke noget, de vil anbefale, fortæller tillidsrepræsentant.

Se alle artikler
Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...