A4 Jobliv

FH søger regnskabsmedarbejder med lønerfaring

Ansøgningsfrist:
15. nov, 23:59

Arbejdssted:
København S

Klik her for yderligere information

Om stillingen

Er du klar til at gribe opgaverne i en politisk styret organisation? Har du flair for systematik, sans for detaljen og en struktureret tilgang til dine opgaver? Går du udviklings- og løsningsorienteret til dine opgaver og værdsætter at give en god service? Så er du måske vores nye regnskabsmedarbejder i Administrationsafdelingen i FH. En afdeling der byder på en alsidig hverdag med mange udfordringer og mulighed for indflydelse og ansvar. Vi sidder i skønne lokaler med udsigt til havnen på Island Brygge og har glæde af et storrumskontor, som vi deler med vores livlige it-afdeling, administrationschefen og hans sekretær.

 

Om jobbet

Du vil blive tilknyttet økonomifunktionen, som er et selvkørende team bestående af tre personer (2 regnskabsmedarbejdere og 1 regnskabskonsulent). Arbejdet vil dels bestå i almindelige forfaldne opgaver af regnskabsmæssig karakter og dels af lønbehandling i samarbejde med en kollega. Det er ikke afgørende, at du har mange års erfaring med løn, men du skal have flair og lyst til at videreudvikle dig, så du på sigt kan overtage lønansvaret og den tilhørende administration.

Til opstart vil der være følgende opgaver i din palette:

 • Kreditorstyring – Elektronisk udsendelse af fakturaer til godkendelse via DocumentCapture. Vedligeholdelse af data, oprettelse af brugere samt hjælp og service til huset ang. faktura-flow og kontering.
 • Debitorstyring – Udsendelse af faktura via NAV18, rykkerprocedure og afstemninger.
 • Finansbogføring og afstemning af balancekonti.
 • Rejse- og udlægsafregning – godkendelse i Concur, oprettelse af brugere, afstemning og opfølgning på udestående afregninger.
 • Lønbehandling i Visma Løn – eksport og import af data via CSV-filer, vedligeholdelse af stamdata, refusioner og afstemning.

 

Om dig

Du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse og har godt styr på din debet og kredit. Du har en solid erfaring med bogføring, gerne med erfaring fra Navision og et eller flere andre økonomisystemer. Du har lyst til at videreudvikle dig både inden for regnskabsområdet, men i særdeleshed inden for lønadministration, hvor du med tiden vil få en central rolle.

Vi forestiller os, at du har følgende faglige kompetencer:

 • Du er enten regnskabs- eller revisionsuddannet og har flere års praktisk erfaring med almindelige forfaldne bogholderiopgaver.
 • Du er en rutineret bruger af mindst et ERP-system, gerne Navision Dynamics NAV og tilhørende DocumentCapture.
 • Du har praktisk lønerfaring, og det er en fordel, hvis du har erfaring med Lessor Løn, Visma Løn eller andet lønsystem.
 • Som person er du struktureret og trives med rutineopgaver.
 • Du har orden i dine sager, er serviceminded og går positivt til dine opgaver.
 • Du forstår at få det meste ud af dine timer på arbejdet og er indstillet på at give en hånd med ved spidsbelastning og i ferier.
 • Du trives blandt kolleger med en direkte tone, og du sætter pris på humor og en frisk tone.

 

Løn og ansættelsesforhold

Du bliver ansat på flydende tid, og du vil hovedsagelig skulle arbejde inden for vores kontortid, som er kl. 8.45-16.00 mandag til torsdag og kl. 9.00-16.00 fredag. Vi forventer, at du er fleksibel, når der er brug for din arbejdskraft og kompetence på andre tidspunkter, og fleksibiliteten går selvfølgelig begge veje.

Vi kan tilbyde dig attraktive løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Jobbet ønskes besat snarest muligt og senest 1. januar 2020.

 

Ansøgning

Skriv en ansøgning der fortæller, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du gerne vil arbejde i FH’s økonomifunktion. Send den senest den 15. november 2019 via linket https://fho.dk/stillinger.

Vi holder løbende samtaler.

Vi betragter mangfoldighed som en styrke og lægger vægt på, at have et arbejdsmiljø, der følger med tiden og bruger alles ressourcer optimalt og ordentligt. Vi arbejder for, at vores medarbejdersammensætning afspejler det samfund, vi er en del af, og opfordre derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge jobbet.

 

Om FH

Fagbevægelsens Hovedorganisation er etableret 1. januar 2019 ved en sammenlægning af FTF og LO. Som talerør for 79 faglige organisationer, der repræsenterer 1,4 mio. lønmodtagere, er vi Danmarks største og stærkeste tværfaglige fællesskab. Vi kæmper for job og uddannelse til alle, for et sikkert og sundt arbejdsmiljø og for et trygt, demokratisk og solidarisk samfund.

Vi har en spændende og alsidig arbejdsplads med varierende og dynamiske arbejdsopgaver, der handler om at forbedre vilkårene for arbejdstagere i Danmark og internationalt. Vi lægger vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø med meningsfulde opgaver, gode kolleger og en balance mellem opgaver, ressourcer og kompetencer, så den enkelte udvikler sig og trives på vores fælles arbejdsplads.

Vi arbejder i lyse moderne lokaler i København – lige der, hvor Bryggebroen rammer Islands Brygge.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set jobbet hos A4 Medier.

Artikler

A4 Fri
Sådan scorer du dit næste job

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bruger din alder og erfaring som et plus i din jobsøgning. På baggrund af en rekrutteringsundersøgelse blandt 927 private og offentlige virksomheder har konsulenthuset Ballisager samlet disse råd fra arbejdsgiverne til, hvordan du som +50-årig scorer dit næste job:

A4 Job
Forsker:
Hver tredje senior tvinges ud af arbejdsmarkedet

Den sidste tid på arbejdsmarkedet præges af ledighed eller sygdom for mange ældre danskere, og det skaber ofte mistrivsel. Et godt pensionsliv forudsætter gode og værdige afslutninger på arbejdslivet.

A4 Job
Podcast:
Chefer ansætter helst kopier af sig selv - det er en dårlig idé

På mangfoldige arbejdspladser er medarbejderne bedre til at løse problemer. Men danske arbejdspladser er ofte berøringsangste overfor at ansætte andre typer end dem, der minder cheferne om dem selv. Hør mere i Fokus - A4 Arbejdslivs ugentlige podcast.

A4 Synspunkt
Professor:
Der er råd til en kortere arbejdsuge - hvorfor diskuterer vi det ikke?

Danskerne ønsker at arbejde mindre, ikke mere. Så hvorfor ikke diskutere muligheden for en kortere arbejdsuge, når nu samfundsøkonomien gør det muligt?

A4 Job
7 ud af 10 løber hurtigere på jobbet

Arbejdsmængden stiger på mange arbejdspladser, og det kan have alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred, advarer professor i arbejdsmiljø.

A4 Fri
Ny trend holder dig relevant på fremtidens jobmarked

Fænomenet hackschooling handler om at tilegne sig viden på nettet og uden om det etablerede uddannelsessystem. Læs her, hvordan du kommer i gang.

A4 Medier
Her har de forsøgt sig med en kort arbejdsuge:
"Vi får det aldrig igen"

I Odsherred Kommune er de ansatte begyndt kun at arbejde fire dage om ugen. På Danish Crown i Rønne er det bestemt ikke noget, de vil anbefale, fortæller tillidsrepræsentant.

A4 Job
Interview:
'Jeg var i chok'

De var alle i 50’erne, da arbejdet forsvandt. Anne Lea Landsted, Jens-Arne Sørensen og Steen Ramsgaard genopfandt sig selv i en helt anden branche.

Se alle artikler
Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...