A4 Jobliv

FOA søger konsulent til arbejdet med offentlig økonomisk politik

Ansøgningsfrist:
9. dec, 9:00

Arbejdssted:
København V

Klik her for yderligere information

Om stillingen

FOA søger en engageret konsulent til at arbejde med offentlig økonomi, som vil hjælpe os med at forbedre vilkårene for vores medlemmer.

FOA har et klart mål om at påvirke rammerne og budgetterne, så der kan komme flere kolleger og ordentlige arbejdsvilkår på FOA-arbejdspladserne.
Der løbes stærkere og stærkere blandt FOA-medlemmerne, når velfærdsopgaverne skal løses.

Arbejdet med offentlig økonomi er et helt centralt omdrejningspunkt for FOA.
Vi arbejder både på at påvirke de store nationale økonomiske rammer i økonomiaftaler og finanslove og på lokalt plan i kommuner og regioner.


Din profil:

  • Du interesserer dig for forholdene i den helt lokale velfærd i kommuner og regioner og kan se sammenhængen til finanslov og økonomiaftaler
  • Du har erfaring med at dykke ned i kommunernes budgetter og regnskaber
  • Du har flair for tal og synes, at Excel er et godt og nyttigt arbejdsværktøj
  • Du kan omsætte tal og analyser til brugbare og let forståelige handlinger for FOA, lokalt og centralt
  • Du er god til at kommunikere kort og præcist både skriftligt og mundtligt
  • Du brænder for et stærkt velfærdssamfund og interesserer dig for velfærdspolitik
  • Du har erfaring fra en politisk styret organisation, fx ministerie, kommune, region eller anden faglig organisation

Dine arbejdsopgaver:

  • Læse og forstå og oversætte budgetforslagene i kommuner og regioner til hjælp for vores lokalafdelinger og tillidsfolk – og klæde dem på i de lokale diskussioner. Formidlingen vil både være skriftlig og mundtlig
  • Analyser af den generelle økonomi i kommuner og regioner mv., fx udgiftsudviklingen og de fremtidige udgiftsbehov, analyser af det fremtidige arbejdskraftbehov og befolkningsudviklingen
  • Udarbejde ad hoc analyser og tal til brug for vores pressearbejde, fx befolknings-og personaleudviklingen, budgetforslag, udgiftsudviklingen, rekrutteringsudfordringer osv.

Du kommer til at arbejde i FOA Fag og Politik, som er en enhed med 40 kollegaer. Du bliver en del af vores team om offentlig økonomi sammen med andre konsulenter og studentermedhjælp.

Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til intern overenskomst med mulighed for forhandling af individuelle tillæg efter kvalifikationer.

Ansættelsesstedet er Staunings Plads 1-3, København V.

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt sektionsleder Kasper Manniche 4697 2415 eller konsulent Per Brøgger 4697 2514.  

Send din ansøgning via FOAs rekrutteringssystem HER eller gennem linket i toppen af annoncen.

Ansøgningsfrist er d. 9. december.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set jobopslaget hos A4 Job.

Artikler

A4 Medier
Nanna Agerlin blogger:
Er du blind på karrierens retning?

Er du ked af at være rastløs, udmattet og hele tiden være på vej mod det næste skridt i karrieren? Mange målrettede og ambitiøse mennesker løber panden mod muren, når større, mere eller hurtigere ikke længere er det, som giver mening i arbejdslivet.

A4 Fri
Sådan scorer du dit næste job

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bruger din alder og erfaring som et plus i din jobsøgning. På baggrund af en rekrutteringsundersøgelse blandt 927 private og offentlige virksomheder har konsulenthuset Ballisager samlet disse råd fra arbejdsgiverne til, hvordan du som +50-årig scorer dit næste job:

A4 Job
Forsker:
Hver tredje senior tvinges ud af arbejdsmarkedet

Den sidste tid på arbejdsmarkedet præges af ledighed eller sygdom for mange ældre danskere, og det skaber ofte mistrivsel. Et godt pensionsliv forudsætter gode og værdige afslutninger på arbejdslivet.

A4 Job
Podcast:
Chefer ansætter helst kopier af sig selv - det er en dårlig idé

På mangfoldige arbejdspladser er medarbejderne bedre til at løse problemer. Men danske arbejdspladser er ofte berøringsangste overfor at ansætte andre typer end dem, der minder cheferne om dem selv. Hør mere i Fokus - A4 Arbejdslivs ugentlige podcast.

A4 Synspunkt
Professor:
Der er råd til en kortere arbejdsuge - hvorfor diskuterer vi det ikke?

Danskerne ønsker at arbejde mindre, ikke mere. Så hvorfor ikke diskutere muligheden for en kortere arbejdsuge, når nu samfundsøkonomien gør det muligt?

A4 Job
7 ud af 10 løber hurtigere på jobbet

Arbejdsmængden stiger på mange arbejdspladser, og det kan have alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred, advarer professor i arbejdsmiljø.

A4 Fri
Ny trend holder dig relevant på fremtidens jobmarked

Fænomenet hackschooling handler om at tilegne sig viden på nettet og uden om det etablerede uddannelsessystem. Læs her, hvordan du kommer i gang.

A4 Medier
Her har de forsøgt sig med en kort arbejdsuge:
"Vi får det aldrig igen"

I Odsherred Kommune er de ansatte begyndt kun at arbejde fire dage om ugen. På Danish Crown i Rønne er det bestemt ikke noget, de vil anbefale, fortæller tillidsrepræsentant.

Se alle artikler
Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...