A4 Jobliv

FOA søger to medarbejdere til forhandling af overenskomster og aftaler

Mere i løn og bedre vilkår til social- og sundhedsassistenter, pædagogmedhjælpere, ambulancereddere og rengøringspersonale – FOA søger to medarbejdere til forhandling af overenskomster og aftaler

Ansøgningsfrist:
9. aug, 9:00

Arbejdssted:
Hovedstaden

Om stillingen

Har du lyst til at gøre en forskel for FOA’s medlemmer?

FOA’s medlemmer beskæftiger sig med børnepasning, pleje af borgere på hospitaler og plejehjem, brandslukning, hjælp til sårbare borgere og handicappede, rengøring og madlavning på sygehuse og skoler.
FOA’s medlemmer har hjertet på rette sted, og brænder for at yde den bedste service til de borgere, som de betjener. FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund med ca. 180.000 medlemmer.
 
FOA forhandler og indgår overenskomster for vores medlemmer. Vi arbejder målrettet for at sikre gode løn og ansættelsesvilkår, samt skabe ordnede forhold på vores arbejdsmarked. Samtidig arbejder vi for at ændre ulighed og uret på arbejdsmarkedet blandt andet med fokus på ligeløn, mulighed for fuld tid og et godt arbejdsmiljø. 
 
Du bliver en del af Team Løn og Arbejdstid.
I teamet er vi p.t. 13 medarbejdere.
FOA’s Hovedbestyrelse har besluttet, at området skal tilføres yderligere to konsulenter.

Team Løn og Arbejdstid er en del af FOA’s Overenskomstafdeling, der har 46 medarbejdere. Afdelingen består af fire teams: Løn og Arbejdstid, Ansættelse og Afskedigelse, Privatområdet samt Arbejdsskader.

Forhandler til ældre- og sundhedsområdet
Til den ene stilling søger vi en medarbejder, med fokus på vilkårene for social- og sundhedspersonale, hus- og rengøringsmedarbejdere, portører mv. Du har prøvet at forhandle og kan tilrettelægge, drive og afslutte processer. Du er resultatorienteret og har blik for de forskellige interesser, der ligger bag en forhandling.
Det er en fordel, hvis du har viden om arbejdstidsregler på ældre- og sundhedsområdet eller arbejdstidsregler indenfor andre personalegrupper på arbejdsmarkedet.  
 
Du kommer til at have sager, hvor du skal føre forhandlinger om forståelsen af overenskomsternes bestemmelser og du kommer til at være en del af det hold som skal gennemføre overenskomstforhandlingerne i 2021. Samtidig får du opgaver med undervisning, så erfaring med formidling er en fordel.  
 
Vi forestiller os, at du er jurist eller har en samfundsfaglig uddannelse, men du kan også have en anden baggrund, blot du har de relevante kompetencer til jobbet.
 
Erfaren forhandler med styr på økonomi og beregninger
Den anden stilling er målrettet lokal løn og beregninger på det samlede forhandlingsområde. Du har flair for tal og interesse for beregninger og lønøkonomi.
Du skal både kunne foretage beregninger og forhandle selvstændigt.
Du har blik for, hvordan tal og beregninger kan understøtte politiske processer.
 
Det er en fordel hvis du har kendskab til KRL’s statistikker og har prøvet at foretage beregninger til overenskomstforhandlingerne.
 
Vi forestiller os, at du er cand.polit. eller har en anden uddannelse med fokus på økonomi, men du kan også have en anden baggrund, blot du har de relevante kompetencer til jobbet.
 
 
Fælles for stillingerne
Fælles for stillingerne er, at to prioriterede arbejdsopgaver er at understøtte FOA’s afdelinger i at forhandle mere lokal løn til medlemmerne og være en del af det hold, der skal skabe resultater ved de kommende overenskomstforhandlinger.
Du kan formidle komplekse problemstillinger pædagogisk og forståeligt - både til dine kolleger, FOA’s politikere og den lokale tillidsrepræsentant.
 
Bliv en del af et hold, som hylder vidensdeling, samarbejde og godt kollegaskab
Du kommer til et velfungerende team, der sætter faglighed højt og hele tiden søger vejen mod et nyt resultat. Vi har rum til refleksion og sparrer med hinanden. Det er et team, hvor alle sætter pris på de forskellige kompetencer, der er i teamet, hvor stemningen er god, og der er let til latter.
 
Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til intern overenskomst med mulighed for forhandling af individuelle tillæg efter kvalifikationer. Ansættelsesstedet er Staunings Plads 1-3, København V.
 
Hvis du ønsker at høre mere om de konkrete opgaver, er du velkommen til at kontakte Teamlederne Asbjørn Andersen, 26 72 31 01 eller Ann-Britt Olsen 46 97 23 68.
Du er også meget velkommen til at kontakte chef for FOA’s Overenskomstafdeling,
Mik Dalsgaard Andreassen, tlf. 41 41 73 25.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du kan sende via FOAs elektroniske rekrutteringssystem, Her.

Angiv gerne hvilken af de to stillinger du søger og at du har set den på A4 Jobliv. 

Ansøgningsfristen er fredag den 9. august 2019 kl. 9.00.

Vi holder ansættelsessamtaler i perioden 19-22. august 2019 og vil gerne sige velkommen til nye kolleger 1. oktober 2019.

Artikler
Se alle artikler
Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]"


Annoncering

Forretningsbetingelser