Indryk jobannonce

Forhandlingskonsulent til Dansk Socialrådgiverforening,  Region Øst 

Ansøgningsfrist:
23. apr 2021, 23:59

Arbejdssted:
Roskilde

Klik her for yderligere information

Forhandlingskonsulent til Dansk Socialrådgiverforening,  Region Øst 

Om stillingen

Forhandlingskonsulent til Dansk Socialrådgiverforening, 
Region Øst 

Èn af vores kolleger har valgt at gå på pension og derfor søger vi en ny kollega, der er optaget af at gøre en forskel for den enkelte socialrådgiver og socialrådgiverleder, så de føler sig set, hørt og forstået og tillige har forhandlingserfaring.

Jobbet
Som forhandlingskonsulent får du til opgave at varetage interesserne for vores socialrådgivere og både for basis- og ledermedlemmer. Med den nuværende fordeling, vil du bl.a. få ansvar for servicering af ledermedlemmer, hvor opgaven både er at forhandle løn, sikre medlemmernes rettigheder i det løbende ansættelsesforhold og yde sparring til den enkelte leder. 

Generelt er det din opgave at bistå medlemmet, når han eller hun rammes af sygdom, advarsler og afskedigelser m.m. samt understøtte tillidsrepræsentanten i dennes funktion som støtteperson og bisidder. Det er desuden dig, der forhandler eventuelle afskedigelser og fratrædelsesvilkår. Du bliver derfor Dansk Socialrådgiverforenings ansigt overfor de enkelte medlemmer på et sårbart tidspunkt i deres arbejdsliv.

Du skal trives med det individuelle medlemsarbejde og have erfaring med forhandling af sådanne sager. Du bliver en del af et team på i alt 5 forhandlingskonsulenter, som du sparrer og udvikler dig med. Med henblik på at sikre vidensdeling og koordinering samarbejder teamet tæt med organiseringsteamet, der har ansvaret for de kollektive forhold på arbejdspladserne.  

Dig
Du har indsigt i ansættelsesretlige regler og et godt kendskab til ledelsesfaget. Du ser muligheder frem for begrænsninger, er analytisk anlagt og har en god portion forhandlingserfaring. Endelig er du serviceminded, selvstændig og samarbejdsorienteret. 

Konkret evner du at:

  • være lydhør og i stand til at sætte dig ind i medlemmernes problemer,
  • forventningsafstemme og sikre ejerskab,
  • analysere hændelsesforløb og juridiske muligheder samt lægge en forhandlingsstrategi,
  • forhandle bedst mulige vilkår for medlemmerne og
  • kommunikere på en let forståelig måde

Vores nye kollega skal herudover være fleksibel, initiativrig og empatisk. Allervigtigst er det dog, at du sætter foreningens medlemmer i centrum og brænder for at gøre en forskel for dem. 

Vi tilbyder
Vi tilbyder afvekslende arbejdsopgaver, et rart og uformelt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af dygtige og engagerede kolleger. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med DJØF.

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2021. 

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte kontorleder, Lene Kastaniegaard, på telefon 33 38 62 25 eller forhandlingskonsulent, Mette Glud Holm, på telefon 33 38 62 21.

Sådan gør du 
Send din ansøgning og dit cv mærket ”forhandlingskonsulent” til Karina Skotte Larsen på e-mail-adressen: [email protected] 

Ansøgningsfristen er fredag den 23. april 2021 og vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag den 5. maj og mandag den 10. maj 2021. 
______________________________
 
Dansk Socialrådgiverforening er en fagforening med godt 19.000 medlemmer geografisk opdelt i 3 regioner samt landsdækkende klubber og faggrupper. Region Øst varetager interesser for godt 7.500 af de 19.000 medlemmer. Regionens primære opgaver består i medlemsservice i form af rådgivning og forhandling i alle forhold, der vedrører løn- og ansættelsesvilkår samt organisering af de lokale arbejdspladsfællesskaber på både offentlige og private arbejdspladser. Herudover arbejder regionen også på at påvirke socialpolitikken i bred forstand. På regionskontoret er der foruden regionsformanden ansat 12 konsulenter, 2 administrative medarbejdere, og 1 kontorleder. Du kan læse mere om foreningen på www.socialraadgiverne.dk.

Husk at fortælle at du så opslaget på A4 Job