A4 Jobliv

Jobopslag: Konsulent til ledelsesbetjening og projektkoordinering

Ansøgningsfrist:
15. nov, 12:00

Arbejdssted:
København

Om stillingen

Socialdemokratiet søger konsulent til ledelsesbetjening og projektkoordinering

Er du en dygtig organisator og har du politisk tæft? Er du ferm til ledelsesbetjening og har du lyst til være med til at sikre at partiets politik og resultater bliver foldet ud bl.a. igennem konferencer og større begivenheder? Så er det måske netop dig vi leder efter. Socialdemokratiet søger en dygtig organisator med god politisk forståelse.

Du vil indgå i sekretariatets stabsfunktion for HR, styring og administration, som blandt andet er sekretariat for partiets ledende organer samt folketingsgruppens ledelse. Her vil det være dit ansvar at koordinere formandens partirelaterede aktiviteter med Statsministeriet. Planlægning og udvikling af Socialdemokratiets deltagelse på Folkemødet samt generel planlægning og afvikling af store begivenheder og konferencer. Du kommer til at samarbejde tæt med de forskellige afdelinger i sekretariatet, de socialdemokratiske folketingsmedlemmer og ministre samt den socialdemokratiske partiorganisation.  

Dine opgaver vil blandt andre være:

 • Koordinering og planlæggelse af formandens partirelaterede aktiviteter
 • Kontaktperson mellem Statsministeriet, folketingsgruppe og parti herunder formandens kreds
 • Planlægning og afvikling af diverse konferencer og møder i formandsregi
 • Koordinering af besvarelser af borgerhenvendelser til formanden
 • Planlægning og afvikling af Socialdemokratiets deltagelse på Folkemødet på Bornholm
 • Deltagelse i diverse projektgrupper ift. planlægning og afvikling af store begivenheder og konferencer 

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har erfaring fra en politisk ledet organisation. 

Vi lægger generelt vægt på følgende kompetencer:

 • Faglig dygtig.
 • Struktureret og god til at planlægge.
 • Har politisk forståelse
 • Har en god fornemmelse for at færdes i et miljø med mange interessenter. 
 • Har et stærkt engagement, er fleksibel og har personlig gennemslagskraft – selv under kraftigt tids- og præstationspres.
 • Går systematisk til værks og har sans for detaljen.

Vi tilbyder
Vi har en travl og alsidig arbejdsdag i et engageret miljø, præget af holdånd og kampgejst, hvor to dage sjældent er ens. Du får gode kolleger, et bredt netværk og lærer Christiansborg grundigt at kende indefra. Vi er en arbejdsplads præget af gensidig fleksibilitet, hvor det er muligt at forene et godt familieliv med et spændende arbejdsliv.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Ansættelsesforholdet er omfattet af overenskomst med Djøf. Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen er uden højeste arbejdstid. Tiltrædelse pr. 1. januar 2020. Arbejdsstedet vil være Christiansborg, 1240 København K. Medlemskab af Socialdemokratiet er ikke en forudsætning for ansættelse.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og administrationschef Susanne Kassentoft Baudier på 61 62 31 89.

Ansøgning, CV samt relevante dokumenter sendes til [email protected] Skriv ”Konsulent til ledelsesbetjening” i mailens emnefelt. Vi skal have din ansøgning senest fredag d. 15. november kl. 12. Samtaler forventes afholdt i uge 47/48.

Skriv gerne i din ansøgning, at du har set stillingen hos A4 Job. 

Socialdemokratiet har i dag 48 medlemmer af Folketinget, mere end 900 regionsråds- og kommunalpolitikere og mere end 36.000 medlemmer. Socialdemokratiets samlede sekretariat består af omkring 70 medarbejdere og har til huse på Christiansborg. Sekretariatet er en travl, til tider hektisk arbejdsplads, men er præget af en uformel tone.

Artikler

A4 Fri
Sådan scorer du dit næste job

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bruger din alder og erfaring som et plus i din jobsøgning. På baggrund af en rekrutteringsundersøgelse blandt 927 private og offentlige virksomheder har konsulenthuset Ballisager samlet disse råd fra arbejdsgiverne til, hvordan du som +50-årig scorer dit næste job:

A4 Job
Forsker:
Hver tredje senior tvinges ud af arbejdsmarkedet

Den sidste tid på arbejdsmarkedet præges af ledighed eller sygdom for mange ældre danskere, og det skaber ofte mistrivsel. Et godt pensionsliv forudsætter gode og værdige afslutninger på arbejdslivet.

A4 Job
Podcast:
Chefer ansætter helst kopier af sig selv - det er en dårlig idé

På mangfoldige arbejdspladser er medarbejderne bedre til at løse problemer. Men danske arbejdspladser er ofte berøringsangste overfor at ansætte andre typer end dem, der minder cheferne om dem selv. Hør mere i Fokus - A4 Arbejdslivs ugentlige podcast.

A4 Synspunkt
Professor:
Der er råd til en kortere arbejdsuge - hvorfor diskuterer vi det ikke?

Danskerne ønsker at arbejde mindre, ikke mere. Så hvorfor ikke diskutere muligheden for en kortere arbejdsuge, når nu samfundsøkonomien gør det muligt?

A4 Job
7 ud af 10 løber hurtigere på jobbet

Arbejdsmængden stiger på mange arbejdspladser, og det kan have alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred, advarer professor i arbejdsmiljø.

A4 Fri
Ny trend holder dig relevant på fremtidens jobmarked

Fænomenet hackschooling handler om at tilegne sig viden på nettet og uden om det etablerede uddannelsessystem. Læs her, hvordan du kommer i gang.

A4 Medier
Her har de forsøgt sig med en kort arbejdsuge:
"Vi får det aldrig igen"

I Odsherred Kommune er de ansatte begyndt kun at arbejde fire dage om ugen. På Danish Crown i Rønne er det bestemt ikke noget, de vil anbefale, fortæller tillidsrepræsentant.

A4 Job
Interview:
'Jeg var i chok'

De var alle i 50’erne, da arbejdet forsvandt. Anne Lea Landsted, Jens-Arne Sørensen og Steen Ramsgaard genopfandt sig selv i en helt anden branche.

Se alle artikler
Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...