Indryk jobannonce

KMA-medarbejder søges til ROP Koncernen

Ansøgningsfrist:
31. jul 2021, 12:00

Arbejdssted:
Herlufmagle

Klik her for yderligere information

KMA-medarbejder søges til ROP Koncernen

Om stillingen

KMA-medarbejder søges til ROP Koncernen

Kunne du tænke dig et job med varierende arbejdsopgaver og stor fleksibilitet? Hvor du kan være med til at præge din egen arbejdsdag og arbejdsplads. Trives du i en uformel organisation, og er struktur og kommunikation nogle af de nøgleord som du kan stå inde for, så læs gerne videre.

Her er muligheden for dig der har god erfaring med og brænder for kvalitet-, miljø og arbejdsmiljø, da ROP-koncernen udvider vores KMA-team med endnu en medarbejder. Din arbejdsopgaver bliver fordelt mellem vores to entreprenørvirksomheder i koncernen, ROP A/S og KPR Beton. Det betyder også at din arbejdsplads vil være både på vores kontor Herlufmagle, samt vores byggepladser beliggende på Sjælland og Fyn.

Om os:
Virksomheden ROP A/S blev etableret i år 2001 af Rene Ø. Petersen og løser hoved- og underentrepriser inden for jord, kloak, belægning og øvrige anlægsarbejder. KPR Beton A/S er stiftet i 2019 med fokus på betonentrepriser. Koncernen er i sin helhed en moderne og velfungerende entreprenørforretning, der sætter trivsel og professionalisme i højsædet.

Vi benytter den nyeste GPS-teknologi og besidder i dag en moderne og opdateret maskinpark, samt en medarbejderstab der p.t. udgør ca. 80-100 medarbejdere. Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold med attraktiv løn og pension, samt sundhedsforsikring, personaleforening og forskellige sociale arrangementer. Virksomheden stiller arbejdsbil til rådighed såfremt det ønskes.

Om dig:
Du er fagligt velfunderet og besidder en god arbejdsmoral. Det er en forudsætning at du har kendskab til branchen, og særligt betonområdet. Når du arbejder i teams, er du med til at præge den gode holdånd, men kan også tage hånd om selvstændige opgaver og træffe beslutninger når det kræves. Du har et godt kendskab til arbejdsmiljøregler samt lyst og evne til at dygtiggøre dig selv ved fx at sætte dig ind i lovstof mm.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Ansvar for at kvalitet, miljø og arbejdsmiljøet bliver overholdt og optimeret på virksomhedens projekter.
  • Udarbejdelse af APV på projekterne.
    Sikre daglig KS bliver udført korrekt og lever op til projektets krav
  • Opsætning af digital KS-mappe i Byggeweb i samarbejde med projektlederen.
  • Sikre at virksomhederne efterlever de gældende regler og krav fra arbejdstilsynet.
  • Udvikle og forbedre vores nuværende kvalitetssystem.


Interesseret:

Har dette har fanget din interesse, ansøg da venligst via "Søg jobbet online" nedenfor.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Arno Hjord Petersen på tlf. 81 40 06 72.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg jobbet online