Konsulent til lønforhandling og ledermedlemsarbejde

Vil du have et job, hvor din indsats som forhandler og sagsbehandler har direkte indflydelse på medlemmer af BUPL’s Lederforenings vilkår? BUPL Østjyllands Lederforening søger en kompetent og stærkt kommunikerende lønforhandler til BUPL’s Lederforening og sekretariat.

Ansøgningsfrist:
19. jun, 13:00

Arbejdssted:
BUPL Østjylland, Aarhus

Om stillingen

Forhandling om og sagsbehandling af lederes løn- og ansættelsesforhold
Din væsentligste opgave bliver at forhandle og sagsbehandle lederes løn- og ansættelsesforhold i BUPL Østjyllands ti kommuner. Du inddrager medlemmerne aktivt og yder løbende god medlemsservice, der er med til at sikre ledermedlemmernes opbakning til BUPL. Du udarbejder en månedlig rapport over dit arbejde med individuelle og kollektive forhandlinger af lederløn. Endelig varetager du øvrige sekretariatsopgaver efter aftale.

I samarbejde med en kollega udgør du ledermedlemmernes sekretariat, der understøtter og servicerer Lederforeningen. Du leverer bl.a. også notater og analyser til valgte politikere og den lokale lederbestyrelse, og sammen bistår I valgte ledertillidsrepræsentanter i det lokale medlemsarbejde. I Lederforeningen arbejdes der bl.a. på at fremme ledernes indflydelse i kommunernes løbende budgetlægning og ledelse af børneområdet. Du skal derfor etablere en vedholdende og troværdig forhandlingsposition, som kommunerne finder naturligt at inddrage.

Du kan se frem til et job med væsentlig personlig indflydelse på eget arbejde samt en stor og spændende samarbejdsflade til ledelse, kommunale ledertillidsrepræsentanter og sekretariatskolleger. Samtidig kan du glæde dig til gode arbejdsforhold i et stærkt og stimulerende fagligt miljø.

 

Erfaring og viden fra den offentlige sektor eller interesseorganisation
Dit faglige fundament er en videregående uddannelse, som du eventuelt har suppleret med konkret erfaring fra et job i det offentlige eller i en interesseorganisation, hvor du har forhandlet løn- eller ansættelsesvilkår, herunder gerne lokal løndannelse.

Du kan navigere sikkert inden for individuelle og kollektive ansættelsesforhold. Du er sikker og hurtig i sagsbehandlingen, og du er vant til at håndtere større sagsmængder på en struktureret og systematisk måde.

Du kan håndtere de IT-systemer, beregninger og regneark, der knytter sig til arbejdsgange i lønforhandlingsarbejdet.

Har du eksplicit viden om ledere og pædagogers arbejde og vilkår, er det en fordel, men ikke et krav.

Du skal have lyst til at dele din viden med kolleger og samarbejdspartnere. Det skal være naturligt for dig at agere hurtigt og effektivt på henvendelser, også hvis det kræver en ekstra indsats.

Ansøgning og kontakt
Mærk din ansøgning ”Konsulent til lønforhandling og ledermedlemsarbejde” og send den senest onsdag den 19. juni 2019, kl. 13.00 til [email protected] Har du spørgsmål til jobbeskrivelsen, så kontakt sekretariatsleder Flemming Bach Sørensen (3546 5607 eller 2425 5910). Vi afholder ansættelsessamtaler den 24. juni 2019.

 

Om BUPL Østjylland
BUPL Østjylland er en lokal fagforening under BUPL – Forbundet for pædagoger og klubfolk. Vi varetager cirka 5.200 østjyske pædagoger og 350 pædagogfaglige lederes interesser. BUPL arbejder aktivt for mangfoldighed og inddragelse, Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, religion, alder eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Læs mere på: www.bupl.dk/ostjylland.

Artikler
Se alle artikler
Kontakt

Redaktionen
[email protected]

Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser