Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) søger sekretariatschef

Ansøgningsfrist:
4. mar, 23:59

Arbejdssted:
København

Om stillingen

OAO’s nuværende sekretariatschef har valgt at gå på pension, derfor søger OAO en ny sekretariatschef til tiltrædelse 1.maj.

Har du lyst og evner til at være en central figur ved de offentlige overenskomstforhandlinger og mod på at være med til at udvikle den offentlige sektor, kan dette være stillingen for dig. En stilling hvor 2 dage ikke ligner hinanden, og hvor arbejdet aldrig bliver rutine. En stilling hvor du får muligheden for gennem konkrete initiativer at sikre, at den offentlige sektor kan udvikle, fastholde og rekruttere kvalificerede medarbejdere.

Du vil få en stilling, hvor du har et tæt samarbejde med den politiske ledelse af OAO, nogle meget engagerede medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere med berøringsflader til OAO’s arbejde.

 

Vi forventer at du:

  • har relevant ledelseserfaring
  • har forhandlingserfaring på højeste niveau
  • har et indgående kendskab til løn- og ansættelsesvilkår i den offentlige sektor
  • er erfaring fra, og er fortrolig med at arbejde i en politisk styret organisation
  • arbejder målrettet og resultatorienteret
  • har en god situationsfornemmelse med overblik, men også sans for detaljerne.

Sekretariatschefen er daglig leder af sekretariatet med 15 ansatte og har det overordnede ansvar for sekretariatets arbejde, som omfatter overenskomstforhandlinger og interessevaretagelse på de 3 offentlige aftaleområder. Send din ansøgning til OAO på [email protected] Vi skal have din ansøgning senest d. 4 marts.  Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 12 og 13.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til OAO’s nuværende sekretariatschef Michael Jespersen på tlf. 27 58 87 07 / [email protected]

 

OAO varetager interesser for 22 medlemsorganisationer. Organisationerne har tilsammen ca. 175.000 medlemmer, som arbejder i stat, kommuner og regioner. Se mere på www.oao.dk.