A4 Jobliv

PLS søger Organisationskonsulent 

Ansøgningsfrist:
20. sep, 9:00

Om stillingen

Pædagogstuderendes Landssammenslutning (PLS), København
Pædagogstuderendes Landssammenslutning søger en organisationskonsulent til en tidsbegrænset stilling på 2,5 år. Stillingen er en 35 timers fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. november 2019. Organisationskonsulenten får en central rolle i organisationen med primært fokus på afdelingsudvikling og medlemsorganisering. 


Ansøgningsfristen er fredag den 20. september kl. 09.00. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler henholdsvis tirs-dag den 24. og torsdag den 26. september. 


Om PLS 
Pædagogstuderendes Landssammenslutning (PLS) er en af landets største studiepolitiske medlemsorganisationer og de pædagogstuderendes fagforening. PLS’ mål er at forbedre pædagoguddannelsen og sikre ordentlige forhold for vores medlemmer, i studietiden såvel som i de lønnede praktikker. 


PLS er en initiativrig organisation, som står på skuldrene af den traditionelle fagbevægelse, hvor solidaritet er et nøgleord. Samtidig har organisationen markante holdninger til det omgivende samfund. Organisationens grundsten er vores medlemmer og deres aktive deltagelse i organisationens arbejde. PLS har pt. 14 lokalafdelinger ud af 23 mulige, samt ca. 8.000 medlemmer. 


Vi arbejder for at sikre de pædagogstuderendes indflydelse på beslutninger, der træffes på henholdsvis uddannelses-stederne, i kommunerne, i regionerne og på Christiansborg. Vores arbejde spænder fra den lokale PLS-afdeling på et uddannelsessted til repræsentationer i ministerierne. 
Derudover har vi et tæt samarbejde med de pædagogiske fagforeninger BUPL, LFS og Socialpædagogerne. 
PLS som arbejdsplads 


PLS er en mindre arbejdsplads med 8 ansatte og 3 fuldtidsfrikøbte politikere og er præget af aktivitet og engage-ment. Vores ansatte arbejder selvstændigt inden for deres arbejdsområder i organisationen, og derfor er sekretariatet i dagligdagen meget selvkørende. Som regel er arbejdsgangen præget af flere sideløbende, store såvel som små pro-jekter af organisatorisk og politisk karakter, hvor sekretariatets medarbejdere er involveret på hver deres måde. Derfor er det vigtigt, at du besidder gode evner til at danne dig et overblik og koordinere egne arbejdsopgaver. 


Vi er en lille, men meget social arbejdsplads, hvor vi vægter fællesskabet højt. For os betyder det, at du som ny or-ganisationskonsulent har respekt for alle ansattes forskellige baggrunde, fagligheder og arbejdsområder, og at du prioriterer og går op i vidensdeling. 


Om stillingen 
Som organisationskonsulent vil du i samarbejde med den anden organisationskonsulent få ansvaret for forskellig-artede, udfordrende og interessante opgaver.

Konkret vil du skulle: 

 • Organisere nye medlemmer
 • Opsøge samt udvikle og understøtte lokalafdelingerne med fokus på at skabe aktivitet, synlighed og fast-holdelse.
 • Deltage i forskellige møder og aktiviteter med afdelinger over hele landet.
 • Stå for afdelingspleje, herunder kortlægge de aktives ressourcer.
 • Udarbejde oplæg og stå for at oplægstræne de aktive.
 • Afholde kurser for afdelinger og aktive medlemmer.
 • Bistå med planlægning af og mobilisering til årsmøde, kurser osv.
 • Indgå i udarbejdelsen af PLS’ organiseringsstrategi samt deltage i den løbende revidering af denne.
 • Understøtte PLS’ politikere i de organisatoriske og politiske aspekter af deres arbejde, fx i forbindelse med kampagner, mødeforberedelse og konkretisering af PLS’ politiske arbejdsplan.
 • Indgå i bookning af tider og steder for oplæg, fx intro- og praktikoplæg samt andre administrative opgaver.
 • Indgå i sekretariatets daglige arbejde, herunder telefonservice, medlemshenvendelser og vejledning. 


Organisationskonsulenten refererer til sekretariatslederen som nærmeste overordnede. 


Om dig 
Du er social og udadvendt med gode evner til at skabe professionelle relationer til medlemmerne. Du er en motive-rende person, der evner at arbejde selvstændigt, struktureret og detaljeorienteret. Du har gå-på-mod og synes gene-relt at mødet med andre mennesker er spændende. 
Dine kommunikative evner er veludviklede, såvel skriftligt som mundtligt, og du trives med alsidige arbejdsopgaver. Du er inspirerende og god til at samarbejde på alle niveauer i organisationen. 


Desuden vægter vi, at du: 

 • Har erfaring fra organisationsarbejde.
 • Er opsøgende og kan lide at være i kontakt med mange aktive og afdelinger.
 • Har en professionel tilgang til arbejdet med de aktive.
 • Kan gennemføre og afslutte processer selvstændigt.
 • Er struktureret og har let ved at videregive informationer.
 • Har kendskab til det danske uddannelsessystem, har respekt for den pædagogiske profession samt respekt for fagbevægelsen og dennes værdier.
 • Har et godt overblik og og kan træffe beslutninger, også i hektiske arbejdssituationer. 
 • Er en god kollega, som kan samarbejde med alle på sekretariatet. 


Ansættelsesvilkår 
Vi forventer, at du som organisationskonsulent er fleksibel og i perioder indstillet på svingende arbejdstider samt en del rejseaktivitet, i snit 1-2 dage om ugen årligt. Det primære arbejdssted er dog PLS’ sekretariat i København. Ro-senvængets Alle 16, 3. sal på Østerbro. 


Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter de ansattes overenskomst med HK. Pensionen er på 15% og derudover udbetales et rådighedstillæg på 3.277,36 kr. om måneden som kompensation for overarbejde. 


Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte organisationskonsulent, Sarah Momtaz på tlf. 28183043 eller mail [email protected] eller sekretariatsleder, Rikke Lauritzen på tlf. 23396789 eller mail [email protected] 


CV samt jobansøgning sendes til [email protected]. senest fredag den 20. september kl. 09.00.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set stillingen hos A4 Job. 

Artikler
-
A4 Job

Har du ikke styr på din pension? Få hjælp her

Guide: Har du lige fået dit første job? Er du arbejdsløs? Er du midt i livet? Venter pensionistlivet lige om hjørnet? Carsten Holdum, forbrugerøkonom hos PFA Pension, giver dig gode råd til din pensionsopsparing og privatøkonomi.

-
A4 Job

Omstridt SAS-vikar kommer på arbejde igen efter hjemsendelse

SAS-direktør kalder konflikten mellem bagagemedarbejdere for "dybt alvorlig".

-
A4 Fri

Bøvl på jobbet slider på parforholdet

Det er dit eget ansvar at smide det dårlige humør, før du træder ind ad døren efter arbejde.

-
A4 Arbejdsliv

Det bedste tip til Johanne i aktivering var "husk at give hånd til jobsamtalen"

Dagpengeland: Johanne Kloster Kirk er nyuddannet, arbejdsløs og kæmper med at finde drømmejobbet. Hør hendes oplevelser her i A4 Arbejdslivs lyd-dagbog Unge på Dagpenge.

-
A4 Nu

De bliver oftest kærester på jobbet

Lærere topper Danmarks Statistiks liste over faggrupper, som finder en partner med samme uddannelse som en selv. Tendensen slår også igennem i DLF’s hovedstyrelse. I lærerarbejdet udvikler man stærke relationer, siger lærer og hovedstyrelsesmedlem Anders Liltorp.

-
A4 Job

Godt sammenhold er afgørende for arbejdspladsen

Samarbejde og socialt fællesskab på jobbet er vigtige for de ansattes lyst til at blive, viser en ny undersøgelse ifølge HK/Privatbladet. Og når det ikke kører, bliver der ofte peget mod chefen.

-
A4 Fri

Ansatte med alternativt opslag: Søger ny arbejdsgiver

Tre kvinder nægter at opgive deres arbejde i lingeributikken i Simone i Odder. De søger derfor en ny arbejdsgiver på Facebook.

-
A4 Arbejdsliv

Professor: DHL-løb handler om at sammenligne medarbejdere fremfor bundlinje

Interview: Under DHL-Stafetten snører løbeglade medarbejdere og ledere løbeskoene og finder det gode humør frem. Men for arbejdsgiverne handler det ifølge filosof og idéhistoriker Lars Henrik Schmidt om at sammenligne medarbejdere.

Se alle artikler
Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser