PRAKTIKANT - MARKEDSFØRINGSØKONOM - EVENT OG MARKEDSFØRING

Ansøgningsfrist:
10. apr, 23:59

Arbejdssted:
København S

Om stillingen

MAREDSFØRINGSØKONOM / SERVICEØKONOM TIL EVENT- OG MARKEDSFØRINGSPRAKTIK

Har du lyst til at prøve kræfter med både eventarbejde og marketingopgaver? Er du kreativ og fyldt med gode ideer? Kan du skrive fængende tekster og lave content til SoMe? Så skal du i praktik I HK Privats fagstrategi-team.

LIDT OM OS

Fagstrategi-teamet udvikler, planlægger og gennemfører hvert år knap 100 faglige arrangementer til HK Privats medlemmer. Vi har arrangementsopgaven fra a-z, så du får lov at idegenere, konceptudvikle, researche, have kontakt med undervisere, forhandle aftaler, udarbejde markedsføringsmaterialer og være vært på udvalgte arrangementer.

Teamet består af 5 medarbejdere. Vores vigtigste opgave er at sikre, HK Privats medlemmer får et bredt udbud af faglige aktiviteter, som styrker deres faglighed, så de er attraktive medarbejdere på arbejdsmarkedet.

DINE OPGAVER SOM PRAKTIKANT

Som praktikant vil dine opgaver centrere sig om udvikling af events og markedsføring. Du skal skrive markedsføringstekster, lave materialer som fx flyere, plakater og grafisk materiale til web. Derudover skal du holde vores sider på HK’s hjemmeside opdateret og sørge for, vores arrangementer kommer med i nyhedsmailen. Der vil være rig mulighed for at bidrage med nye ideer og initiativer, herunder udvikling af strategi, materialer, SoMe osv. Der vil også være forskellige former for ’backoffice’-opgaver og dage, hvor vi er på kontoret, planlægger, koordinerer og idégenererer med resten af teamet.

DIN PROFIL

Du studerer til markedsføringsøkonom eller serviceøkonom, står overfor din 3 måneders praktik og søger et alsidigt praktiksted med mangeartede opgaver. Vi forestiller os, at du er initiativrig og selvstændig. Det er en fordel, hvis du har erfaring som marketingkoordinator eller eventkoordinator.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et rart kollegialt miljø, hvor der er travlt, godt humør og en dagligdag præget af tæt samarbejde og plads til de gode ideer. Bemærk, at praktikken er ulønnet.

STARTTIDSPUNKT

September 2020 (aftales nærmere ved ansættelsen) og 12 uger frem.

ANSÆTTELSESSTED

HK Privat, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos faglig konsulent Katrine Ansbøl på tlf. 3330 4834.

ANSØGNING

Søg stillingen ved at klikke på "ANSØG" nedenfor. Vedhæft venligst motiverede ansøgning.

Ansøgningsfrist: 10. april 2020, samtaler vil finde sted i uge 16 og 17.

HK opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

ANSØG