A4 Jobliv

Regionsdirektør

med handlekraft, kundeflair og anerkendende lederstil

Ansøgningsfrist:
4. aug, 12:00

Arbejdssted:
Vejle

Om stillingen

Har du indsigt i forretningsførerrollen og beboerdemokratiet i den almene sektor? Kan du skabe udvikling og innovation i en driftsorganisation? Er du ambitiøs, og kan du skabe resultater? Og kan du gøre dygtige chefer og medarbejdere endnu bedre til at rådgive og servicere vores kunder? Hvis du kan svare ja til alt dette, så kan vi måske indfri dine drømme om karrierejobbet…

 

Kort om os

Domea.dk har fokus på at skabe attraktive almene boliger, som mennesker med en hel almindelig indkomst har råd til at betale. Vi tager derfor et stort samfundsansvar og bidrager til en balanceret og bæredygtig byudvikling i hele Danmark. Som regionsdirektør kommer du til at stå i spidsen for 10 kundechefer, den boligsociale indsats på Fyn, indkøbsfunktionen, din stab og samlet ca. 250 medarbejdere, der servicerer vores bestyrelser, beboere og kommuner i Region Vest, der omfatter hele Jylland og Fyn.

Som led i vores strategiplan er vi i færd med at genopfinde vores virksomhed og fremtidssikre den til morgendagens konkurrence, rammebetingelser og individuelle kundeønsker. Det stiller store krav til både ledere og medarbejdere. Du kommer derfor med på en spændende rejse, hvor missionen er, at vi sammen gør Danmark til et bedre og billigere sted at bo.

Vi tilbyder et job med et stort selvstændigt ansvar, gode udviklingsmuligheder, stor afveksling samt en bred kontaktflade til kunder og samarbejdspartnere. Du får direkte reference til den administrerende direktør og bliver en del af chefteamet. Vores kultur er præget af faglighed, professionalisme, en hverdag med et højt tempo og kort fra tanke til handling samt en uformel omgangstone. Din evne til at agere i et politisk miljø præget af samskabelse og respekt for individuelle kundeønsker samt din tydelige lederstil vil være afgørende for at få succes i jobbet.

 

Dit overordnede ansvar vil være at:

 • Bidrage til udvikling og eksekvering af forretningsstrategien
 • Varetage den daglige personaleledelse af dine mellemledere og medarbejdere
 • Indgå i strategisk sparring med organisationsbestyrelser
 • Understøtte en rentabel ejendomsdrift og kundeportefølje
 • Rådgive om økonomi-, benchmarking og kvalitetsstyring
 • Skabe høj kundetilfredshed samt god kundepleje og bestyrelsesbetjening
 • Sikre målopfyldelse i de boligsociale helhedsplaner
 • Bidrage til høj ledelseskvalitet, god trivsel samt et velfungerende fysisk og psykisk arbejdsmiljø
 • Vidensdele og sikre ledelsesinformation til, fra og mellem servicecentre
 • Markedsføre Domea.dk i samarbejde med direktionen og chefteamet.

 

Din profil

Vi søger en regionsdirektør med et godt karrieremæssigt potentiale, der kan se sig selv i jobbet mange år frem. Du er på forkant med udviklingen inden for den almene sektor samt tendenser i markedet. Konkret leder vi efter følgende profil:

 • Akademisk baggrund og politisk tæft
 • God indsigt i den almene sektor, forvaltning og forretningsførerrollen
 • Solid ledelseserfaring, herunder erfaring med ledelse af ledere
 • God networker med flair for relationssalg og markedsføring
 • God indsigt i forretningsorienteret ejendomsdrift
 • Solid indsigt i økonomistyring, regnskaber, budgetter m.v.
 • En succesfuld leder med evnen, viljen og lysten til at ”spille andre gode” og skabe resultater
 • Dygtig kommunikator med god kunde- og forretningsforståelse.

 

Domea.dk tilbyder

På landsplan er vi 650 medarbejdere, der har glæde af en uhøjtidelig omgangsform og gode arbejdsforhold. Domea.dk tilbyder gode udviklingsmuligheder og arbejder målrettet med udvikling af alle lederes og medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet skaber trivsel og gode resultater.

Der tilknyttes en god pensionsordning og en sundheds- og behandlingsforsikring til jobbet samt en bil. Du vil få domicil i Vejle, men må forvente en del kørsel i hele regionen inkl. til Landcenteret i Taastrup.

 

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Thomas Holluf Nielsen på 40 14 76 97 eller HR-chef Betina Stage på 40 41 60 29.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis, som du sender via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er søndag den 4. august 2019. Første samtale forventes afholdt den 8. august og anden samtale forventes afholdt den 21. august.

Vi er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vores kunder – de almene boligselskaber – ejer tilsammen cirka 60.000 boliger. Vores mission er: Sammen gør vi Danmark til et bedre og billigere sted at bo. Det opnår vi ved at rådgive vores kunder om, hvordan vi sammen kan realisere deres drømme og visioner.

Søg jobbet her

Artikler
Se alle artikler
Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]"


Annoncering

Forretningsbetingelser