Indryk jobannonce

Serviceminded IT-supporter til Digitalisering og IT i Danmarks Lærerforening

Ansøgningsfrist:
19. aug 2021, 12:00

Arbejdssted:
København

Klik her for yderligere information

Serviceminded IT-supporter til Digitalisering og IT i Danmarks Lærerforening

Om stillingen

Serviceminded IT-supporter til Digitalisering og IT i Danmarks Lærerforening

Har du erfaring med IT-support af slutbrugere inden for en bred vifte af områder som Office 365, netværk og brugeradministration. Forstår du den afgørende vigtighed af stabil drift og god service? Hvis du kan nikke ja til det - så har vi måske stillingen til dig.

I Danmarks Lærerforening står vi foran en større modernisering af vores driftsmiljø, en implementering af Office 365 og Dynamics 365. Parallelt med disse projekter skal vi sørge for sikker drift over for brugerne i sekretariatet og vores lokale kredse. Vi søger derfor en erfaren og serviceminded IT-supporter, som trives i den nære dialog med slutbrugerne.

Vi arbejder bl.a. med følgende teknologier og systemer: Microsoft Server, VMware, Active Directory, Group Policy, SQL-server, Exchange, SCCM, Office 365, SAN, netværk og Veeam.

Du bliver en del af en enhed, der består af 12 engagerede medarbejdere, hvoraf tre har supporten som deres kerneopgave. Atmosfæren er uformel og uhøjtidelig. Og latteren runger ofte højt i vores nye kontormiljøer.

Digitalisering og IT er forankret med reference til stabschefen i Ledelsessekretariatet. Enhedens ansvar spænder over udviklingsprojekter, systemdrift, leverandørstyring, medlemsløsninger samt sikkerhedsrelaterede opgaver. Vi foretrækker standardløsninger, når vi vælger teknologiske platforme.

Dine hovedopgaver bliver:

  • Firstline support via telefon, fysiske fremmøde, TeamViewer
  • Deltagelse i projekter vedrørende O365, netværk samt VMware/SAN
  • Fejlsøgning der også kan række ind på serverniveau/netværk
  • Brugeradministration (AD, GPO, Exchange, Teams, Azure m.fl.)
  • Udrulning af nye programmer, opdateringer via SCCM
  • Support i forhold til AV-udstyr ved afvikling af Teams møder.

Din profil

Du har erfaring fra en lignende stilling, er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang. Du er gerne uddannet som IT- supporter. Du er proaktiv og følger opgaverne til dørs. Dyb teknisk forståelse for flere af ovenstående værktøjer/teknologier og et stort servicegen, er en selvfølgelighed. Ligesom du gerne skal have arbejdet med håndtering af IT-drift på forretningskritiske systemer.

Desuden er du kendetegnet ved, at du:

  • mestrer at etablere konstruktive samarbejdsrelationer: relationer skaber resultater
  • er en god formidler af tekniske problemstillinger til brugere uden detaljekendskab til IT
  • motiveres af at lære nyt og videregive din viden til andre: sætte din viden og faglighed i spil
  • trives i den nære løsningsorienterede dialog med slutbrugerne.

Vi tilbyder

En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.

Vilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2021. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og HK. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte faglig leder af Digitalisering og IT Jørn Harding Mølholm 2346 8507.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest torsdag den 19. august 2021 kl.12.00.

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler mandag den 23. august og tirsdag den 24. august. Anden runde samtaler forventer vi at afholde fredag den 27. august 2021.

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 84.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Søg Stillingen

Husk at fortælle, at du så opslaget på A4 Job