A4 Jobliv

Systemadministrator til Digitalisering og IT i Danmarks Lærerforening

Ansøgningsfrist:
18. nov, 23:59

Arbejdssted:
København K

Om stillingen

Har du erfaring med drift og administration af større IT-løsninger? Forstår du den afgørende vigtighed af stabil drift og højt sikkerhedsniveau? Og har du erfaring med Microsoft teknologi og Azure? Hvis du kan nikke ja til det – så har vi måske stillingen til dig.

I Danmarks Lærerforening står vi foran en større modernisering af vores driftsmiljø, en implementering af Office365 og Dynamics365. Vi søger derfor en erfaren systemadministrator, som med engagement kan indgå i disse projekter og være med til at gennemføre dem succesfuldt - i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Vores nye kollega får en stor aktie i at styrke den fortsatte udvikling af vores IT-løsninger med tæt inddragelse af brugerne.

Vi arbejder bl.a. med følgende teknologier og systemer: Microsoft Server, VMware, Active Directory, Group Policy, SQL-server, Exchange, SCCM, Office365, SAN, netværk og Veeam,

Du bliver en del af en enhed, der består af 12 engagerede medarbejdere. Atmosfæren er uformel og uhøjtidelig. Og latteren runger ofte højt i vores nye kontormiljøer.

Digitalisering og IT er forankret med reference til stabschefen i Ledelsessekretariatet. Enhedens ansvar spænder over udviklingsprojekter, systemdrift, leverandørstyring, medlemsløsninger samt sikkerhedsrelaterede opgaver. Vi foretrækker standardløsninger, når vi vælger teknologiske platforme.

Dine hovedopgaver bliver at:

deltage i projekt omkring udlicitering af IT-driften, samt implementering af Office365 og Dynamics365
varetage systemadministration og vedligehold af foreningens IT-løsninger
sikre løbende vedligehold og optimering af driftsprocesser, herunder udarbejde relevant dokumentation
varetage 2. level support på servere og netværk
være sparringspartner i forhold til udviklingsprojekter.


Din profil

Du har erfaring fra en lignende stilling, er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang. Dyb teknisk forståelse og sans for optimering af driftsprocesser, er en selvfølgelighed. Ligesom du gerne skal have arbejdet med håndtering af IT-drift på forretningskritiske systemer. Medbringer du erfaring med Dynamics365 og Azure er det et plus.

Endvidere er du kendetegnet ved, at du:

mestrer at etablere konstruktive samarbejdsrelationer: relationer skaber resultater
er en god formidler af tekniske problemstillinger til brugere uden detaljekendskab til IT
motiveres af at lære nyt og videregive din viden til andre: sætte din viden og faglighed i spil
behersker at være handlingsorienteret, systematisk og samtidig grundig.
Det er en fordel, hvis du har forståelse for dynamikken i en politisk ledet organisation.

Vi tilbyder
En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.

Vilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2020. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og HK. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.


Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte daglig leder af Digitalisering og IT Jørgen C. Andersen på mobil 20 98 34 04.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest mandag den 18. november kl. 12.00.

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler torsdag den 21. november og fredag den 22. november. Anden runde samtaler forventer vi at holde mandag den 25. november.  

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set stillingen hos A4 Job. 

SØG STILLINGEN 

Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 85.250 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Artikler

A4 Fri
Sådan scorer du dit næste job

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bruger din alder og erfaring som et plus i din jobsøgning. På baggrund af en rekrutteringsundersøgelse blandt 927 private og offentlige virksomheder har konsulenthuset Ballisager samlet disse råd fra arbejdsgiverne til, hvordan du som +50-årig scorer dit næste job:

A4 Job
Forsker:
Hver tredje senior tvinges ud af arbejdsmarkedet

Den sidste tid på arbejdsmarkedet præges af ledighed eller sygdom for mange ældre danskere, og det skaber ofte mistrivsel. Et godt pensionsliv forudsætter gode og værdige afslutninger på arbejdslivet.

A4 Job
Podcast:
Chefer ansætter helst kopier af sig selv - det er en dårlig idé

På mangfoldige arbejdspladser er medarbejderne bedre til at løse problemer. Men danske arbejdspladser er ofte berøringsangste overfor at ansætte andre typer end dem, der minder cheferne om dem selv. Hør mere i Fokus - A4 Arbejdslivs ugentlige podcast.

A4 Synspunkt
Professor:
Der er råd til en kortere arbejdsuge - hvorfor diskuterer vi det ikke?

Danskerne ønsker at arbejde mindre, ikke mere. Så hvorfor ikke diskutere muligheden for en kortere arbejdsuge, når nu samfundsøkonomien gør det muligt?

A4 Job
7 ud af 10 løber hurtigere på jobbet

Arbejdsmængden stiger på mange arbejdspladser, og det kan have alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred, advarer professor i arbejdsmiljø.

A4 Fri
Ny trend holder dig relevant på fremtidens jobmarked

Fænomenet hackschooling handler om at tilegne sig viden på nettet og uden om det etablerede uddannelsessystem. Læs her, hvordan du kommer i gang.

A4 Medier
Her har de forsøgt sig med en kort arbejdsuge:
"Vi får det aldrig igen"

I Odsherred Kommune er de ansatte begyndt kun at arbejde fire dage om ugen. På Danish Crown i Rønne er det bestemt ikke noget, de vil anbefale, fortæller tillidsrepræsentant.

A4 Job
Interview:
'Jeg var i chok'

De var alle i 50’erne, da arbejdet forsvandt. Anne Lea Landsted, Jens-Arne Sørensen og Steen Ramsgaard genopfandt sig selv i en helt anden branche.

Se alle artikler
Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...