Indryk jobannonce

Udviklingsorienteret chef for medlemsafdelingen i Dansk Socialrådgiverforening

Ansøgningsfrist:
17. jun 2021, 23:59

Arbejdssted:
København

Klik her for yderligere information

Udviklingsorienteret chef for medlemsafdelingen i Dansk Socialrådgiverforening

Om stillingen

Udviklingsorienteret chef for medlemsafdelingen i Dansk Socialrådgiverforeningen

Vi er en forening i rivende udvikling og søger en dygtig chef for vores medlemsafdeling, der vil være med til at udvikle afdelingen og vores medlemsrådgivning, så vi kan sikre vores medlemmer endnu bedre medlemsoplevelser og øget tryghed i arbejdslivet.

Med Dansk Socialrådgiverforenings (DS) nye strategi ”Stærkere sammen”, der løber fra 2021 til 2024, sætter vi for alvor turbo på arbejdet med at organisere de nye generationer af socialrådgivere på arbejdsmarkedet, sikre vores medlemmer øget tryghed i arbejdslivet og styrke deres socialfaglige stolthed. Som chef for medlemsafdelingen i DS, kommer du til at spille en afgørende rolle i disse bestræbelser.

Der er syv medarbejdere i afdelingen. Fem konsulenter er ansvarlige for juridisk bistand i løn- og ansættelsesretlige spørgsmål til vores regionskonsulenter, som har den direkte medlemsbetjening. De giver sparring, fører sager i det arbejdsretlige system, forhandler offentlige og private overenskomster og meget meget mere. En konsulent er derudover forhandlingsleder og har det faglige ansvar for overenskomstområdet.  To konsulenter bistår medlemmerne i arbejdsskadesager og sociale sager.

Som leder for DS’ medlemsafdeling forventer vi at du 

  • Er udviklingsorienteret, strategisk stærk og kan sætte retning på afdelingens arbejde og udviklingen af DS’ medlemsrådgivning
  • Formår at prioritere og skabe gode rammer, så vores dygtige medarbejdere kan lykkes bedst muligt med deres opgaver'
  • Har gode samarbejdsevner, er nysgerrig på dine kollegaers perspektiver samtidig med, at du har gennemslagskraft og kan træde i karakter, når det er nødvendigt
  • Har erfaring med at udvikle rådgivning og service med udgangspunkt i et stærkt medlemsperspektiv
  • Har erfaring fra en faglig organisation eller en medlemsorganisation
  • Deler værdier med Dansk Socialrådgiverforening
  • Har formel ledelseserfaring eller vilje og lyst til at udvikle dit ledelsestalent
  • Endelig er det en fordel, hvis du har en juridisk baggrund og/eller erfaring med det ansættelsesretslige område og kender til den danske arbejdsmarkedsmodel

Som chef for vores medlems- og forhandlingsafdeling, bliver du en del af DS’ sekretariat, som har til huse i Toldbodgade i indre København. Du bliver en del af foreningens administrative ledergruppe og får således også et tværgående ansvar for at lede og udvikle den samlede organisation. Du refererer til Sekretariatschef Magne Vilshammer. I sekretariatet i København får du ca. 40 kollegaer, samt yderligere ca. 35 kollegaer fordelt på vores tre regioner.

Der er ansøgningsfrist torsdag d. 17. juni kl. 23.59. Vi forventer at holde to samtalerunder. Den første samtale bliver afholdt d. 24. og 25. juni. Den anden samtale bliver holdt d. 28. juni. Du skal sende din ansøgning og CV i en samlet PDF til [email protected] og mærke ansøgningen ”Chef for medlemsafdelingen”. 

Vi forventer at du starter i stillingen medio august 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sekretariatschef Magne Vilshammer på telefon 6178 1321.

OM DANSK SOCIALRÅDGIVERFORENING
Dansk Socialrådgiverforening (DS) er en professionsfagforening med over 18.000 medlemmer og et stigende medlemstal. Vi er foreningen for alle socialrådgivere: Medarbejdere og ledere, selvstændige, studerende samt socialrådgivere med en akademisk videreuddannelse. Vi arbejder med socialrådgivernes løn- og arbejdsvilkår, med at udvikle socialrådgiverfaget og påvirke socialpolitikken. 

Vi opfatter os selv som en modig organisation, hvor der er stor lydhørhed og indflydelse og hvor vi har det sjovt, mens vi arbejder for en vigtig sag.