Indryk jobannonce

Ulandssekretariatet søger en sagsbehandler for ledelsen (barselsvikariat)

Ansøgningsfrist:
31. jan 2021, 23:59

Arbejdssted:
København

Klik her for yderligere information

Om stillingen

Ulandssekretariatet søger en sagsbehandler for ledelsen (barselsvikariat)

Har du lyst til at arbejde med ledelsessupport og HR og komme tæt på maskinrummet i en udviklingsorganisation? Kan du samtidig sikre systematisk og effektiv opgaveløsning, følge opgaver helt til dørs og holde mange bolde i luften? Så søger Ulandssekretariatet en sagsbehandler til et vikariat på 4 måneder. 

 

Jobbet

Ulandssekretariatet er fagbevægelsens udviklings- og bistandsorganisation. Vi arbejder for at styrke arbejdsmarkedet og rammebetingelserne for vækst og beskæftigelse samt fremme ordentlige arbejdsforhold i Afrika, Asien, Latinamerika og Mellemøsten. Sammen med 3F og Dansk Industri har vi dannet et konsortium, der har en Strategisk Partnerskabsaftale med Udenrigsministeriet. Vores ejerkreds består af Fagbevægelsens Hovedorganisation samt deres medlemsforbund. Du kan finde os på www.ulandssekretariatet.dk

Vi søger en kompetent sagsbehandler til ledelsen. Sagsbehandleren arbejder tæt sammen med sekretariatslederen og hjælper med at holde styr på opgaver og processer, overholde deadlines og koordinere det daglige arbejde. Sagsbehandleren skal kunne sætte sig ind i udviklingspolitiske forhold, håndtere administrative rutiner og holde mange bolde i luften på én gang. 

Opgaverne vil inkludere, men ikke være begrænset til:

-       Daglig support til sekretariatslederen

-       Forberedelse af, deltagelse i og opfølgning på bestyrelsesmøder, ledelsesmøder og personalemøder

-       Varetagelse af HR-opgaver

-       Input til strategiprocesser og organisationsudvikling

-       Diverse administrative opgaver

 

Se den fulde jobbeskrivelse her.

 

Om dig

Vi forventer, at du er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver, og at du kan sikre overblik og systematik inden for dine ansvarsområder. Vi forventer yderligere, at du har erfaring med administrative rutiner.

Vi har brug for en person, der:

-       kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i travle perioder

-       har erfaring med ledelses- og bestyrelsesbetjening

-       taler og skriver engelsk og dansk på højt fagligt niveau

-       har erfaring med HR-opgaver

-       er selvkørende, udadvendt og imødekommende

-       erfaring med arbejdet i en (fag)politisk motiveret organisation er en fordel

 

Vi tilbyder

Du vil få en hverdag i et spændende arbejdsmiljø med faglige udfordringer og mulighed for at udvikle dine professionelle kompetencer. Herudover vil du indgå i en organisation med en flad struktur, hvor tonen er uformel og nærværende, og hvor du vil have mulighed for at få indflydelse på dit arbejde.

Stillingen er et vikariat fra senest d. 1. april til og med 31. juli 2021. Send din ansøgning og dit CV til [email protected], med ”Sagsbehandler for ledelsen (barselsvikar)” som emne senest den 31. januar 2021. 

 

 

Ulandssekretariatet er den danske fagbevægelses udviklings- og bistandsorganisation. Vi arbejder for at fremme demokrati, arbejdstagerrettigheder og arbejdsmiljø, styrke arbejdsmarkedet og bekæmpe fattigdom i udviklingslandene. Det gør vi ved at styrke fagbevægelsen i Afrika, Asien, Latinamerika og Mellemøsten for derigennem at påvirke rammebetingelserne for vækst og beskæftigelse og fremme anstændige arbejdsforhold. www.ulandssekretariatet.dk

Husk at oplyse, at du så opslaget på A4Job