A4 Jobliv

3F søger it-projektleder

Ansøgningsfrist:
17. sep, 9:00

Arbejdssted:
København

Om stillingen

Er du en erfaren projektleder, der brænder for at lede og motivere projektdeltagere? Er du PRINCE2-certificeret? Og vil du være en del af et spændende projektkontor, der varetager projektnedbrydning, løsningsbeskrivelser, projektplaner og meget mere? Så er jobbet som it-projektleder i 3F noget for dig!

3F søger en projektleder til it-afdelingens projektlederteam, som tæller fire personer. Sammen med projektlederteamet består 3F’s it-afdeling af 68 medarbejdere inden for projektledelse, udvikling, drift og support. Afdelingen har ansvaret for at konfigurere, udvikle, vedligeholde og drifte it-løsninger til såvel forbund som a-kasse. It-afdelingen servicerer ca. 2.500 valgte og ansatte, fordelt på omkring 160 kontorer.

It-afdelingens medarbejdere er alle placeret i fælles kontorarealer, og som projektleder vil du primært sidde i de projekter du skal lede. Vi har løbende ca. 20 projekter under analyse eller implementering.

Hovedansvarsområder

Som it-projektleder har du sammen med resten af dine kollegaer til opgave at forestå projektnedbrydning, udarbejde løsningsbeskrivelser og projektplaner, samt at lede og koordinere projekterne i samarbejde med linjelederne og it-chefen. Du og dine projektlederkollegaer refererer direkte til it-chefen.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med en eller flere projektmodeller
  • har minimum 5 års projektledererfaring fra en eller flere større virksomheder
  • har erfaring med såvel forretningsvendte som tekniske projekter
  • har kendskab til projektværktøjer – 3F anvender ProjectFlow.


Derudover er det ideelt hvis du:

  • er PRINCE2-certificeret og har praktisk erfaring med modellen
  • har en analytisk og velstruktureret tilgang til nye opgaver, og let ved at skabe overblik
  • er målrettet og har praktisk erfaring med at lede og motivere projektdeltagere
  • trives i et travlt og uformelt miljø
  • er udadvendt og positiv, og har let ved at samarbejde.


Hos os får du

3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte it-chef Michael Olsen på e-mail [email protected].

Ansøgning

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vi holder løbende samtaler så send din ansøgning og CV hurtigst muligt ved at klikke på ”søg stilling” dog senest tirsdag d. 17. september kl. 09.00.

Søg stillingen

Vi holder ansættelsessamtaler i uge 40 og 2. samtale i uge 41. Vi anvender personprofiltest i forbindelse med 2. samtale. Tiltrædelse snarest muligt.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set stillingen hos A4 Job. 

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.

Artikler
-
A4 Job

Har du ikke styr på din pension? Få hjælp her

Guide: Har du lige fået dit første job? Er du arbejdsløs? Er du midt i livet? Venter pensionistlivet lige om hjørnet? Carsten Holdum, forbrugerøkonom hos PFA Pension, giver dig gode råd til din pensionsopsparing og privatøkonomi.

-
A4 Job

Omstridt SAS-vikar kommer på arbejde igen efter hjemsendelse

SAS-direktør kalder konflikten mellem bagagemedarbejdere for "dybt alvorlig".

-
A4 Fri

Bøvl på jobbet slider på parforholdet

Det er dit eget ansvar at smide det dårlige humør, før du træder ind ad døren efter arbejde.

-
A4 Arbejdsliv

Det bedste tip til Johanne i aktivering var "husk at give hånd til jobsamtalen"

Dagpengeland: Johanne Kloster Kirk er nyuddannet, arbejdsløs og kæmper med at finde drømmejobbet. Hør hendes oplevelser her i A4 Arbejdslivs lyd-dagbog Unge på Dagpenge.

-
A4 Nu

De bliver oftest kærester på jobbet

Lærere topper Danmarks Statistiks liste over faggrupper, som finder en partner med samme uddannelse som en selv. Tendensen slår også igennem i DLF’s hovedstyrelse. I lærerarbejdet udvikler man stærke relationer, siger lærer og hovedstyrelsesmedlem Anders Liltorp.

-
A4 Job

Godt sammenhold er afgørende for arbejdspladsen

Samarbejde og socialt fællesskab på jobbet er vigtige for de ansattes lyst til at blive, viser en ny undersøgelse ifølge HK/Privatbladet. Og når det ikke kører, bliver der ofte peget mod chefen.

-
A4 Fri

Ansatte med alternativt opslag: Søger ny arbejdsgiver

Tre kvinder nægter at opgive deres arbejde i lingeributikken i Simone i Odder. De søger derfor en ny arbejdsgiver på Facebook.

-
A4 Arbejdsliv

Professor: DHL-løb handler om at sammenligne medarbejdere fremfor bundlinje

Interview: Under DHL-Stafetten snører løbeglade medarbejdere og ledere løbeskoene og finder det gode humør frem. Men for arbejdsgiverne handler det ifølge filosof og idéhistoriker Lars Henrik Schmidt om at sammenligne medarbejdere.

Se alle artikler
Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser