Om A4 Job`
Om A4 Job

A4 Medier er portalen, der går i dybden om danskernes arbejdsliv og det danske arbejdsmarked.
Vores indhold bygger videre på det tidligere Ugebrevet A4, der siden 2002 har bragt artikler og analyser om arbejdsmarkedet, velfærdssamfundet og de værdier og strømninger, der præger nutidens og fremtidens Danmark.

A4 Medier rummer både betalte og gratis online universer. Vi kan ikke drive forretningen uden at få betaling for dele af vores journalistik. Derfor laver vi niche-medier som f.eks.A4 Arbejdsmiljø, som kan tilgås bag betalt abonnement.
A4 Synspunkt og A4 Jobliv stilles gratis til rådighed for den interesserede. Målgruppen for A4 Medier er bred, men tæller især faglige tillidsrepræsentanter, politiske og administrative beslutningstagere og andre interessenter, der går op i et organiseret arbejdsmarked.
Vi lægger vægt på et enkelt sprog og tidssvarende formidling.

A4 Medier har et positivt forhold til samproduktioner med andre medier og organisationer, som vil være tydeligt deklareret. Altid tydeligt deklareret.

A4 Medier bringer indhold hele året. Du kan abonnere på indhold fra de forskellige portaler via et elektronisk nyhedsbrev.

Indhold på A4 Medier redigeres, produceres og prioriteres ud fra journalistiske kriterier.

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...