A-kassekonsulent til Metal A-kasses kontaktcenter i Fredericia

Ansøgningsfrist:
29. feb, 12:00

Arbejdssted:
Fredericia

Klik her for yderligere information

Om stillingen

Er du vores nye A-kassekonsulent til Metal A-kasses kontaktcenter i Fredericia?


Om os
Kontaktcentret er en centraliseret enhed af Metals a-kasse, der varetager alle driftsopgaver i forbindelse med udbetaling af ydelser fra a-kassen, herunder dagpenge, feriedagpenge, efterløn mv.

Du bliver en del af et team med 22 dygtige kolleger, som løser opgaver indenfor samtlige områder af a-kasselovgivningen. Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger i Fredericia såvel som i København, da vi prioriterer opgaver på tværs af landet.

Vores sagsbehandling foregår elektronisk, og derfor er det et krav, at du har flair for it systemer herunder Officepakken og CRM.

Vores hverdag består af en blanding af forskellige udviklings- og driftsopgaver, telefonisk kontakt til vores medlemmer og support til vores afdelinger rundt om i landet.

 

Om dig


Du synes ligesom os, at arbejdet med lovgivningen er spændende, og du forstår, at detaljen giver helheden. Vi ser meget gerne, at du har erfaring med a-kasselovgivning, men vigtigst er, at du har juridisk forståelse og erfaring med at arbejde med lovgivning.

Du kan med fordel også have kendskab til løn- og skatteprincipper for ansatte i virksomheder, herunder ansættelsesforhold. 

Du har stærke skriftlige kompetencer, da en stor del af vores opgaver er at træffe og skrive juridisk bindende afgørelser.

Du er altid klar til at hjælpe vores medlemmer og kolleger på telefonen ved at levere en imødekommende og løsningsorienteret service.

Du formår at tage initiativ og ansvar i forhold til dine egne arbejdsopgaver, men er også opmærksom på, at vi arbejder som et hold, hvor det er afgørende, at du har blik for og forstår at handle aktivt, når vores mængde af opgaver kræver en ekstra indsats.

Du har flair for it og har mod på at lære et nyt system at kende.

  • Tiltrædelse 1. april 2020, eller efter aftale.
  • Arbejdsstedet vil være Vesterballevej 25A, 7000 Fredericia.
  • Hvis du ønsker at søge stillingen, skal du sende en ansøgning samt
  • CV til [email protected]
  • Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
  • kontaktcenterleder John Nielsen på telefon 23 28 23 30.