Erfaren og engageret projektleder til fire digitale projekter

Ansøgningsfrist:
31. aug, 12:00

Om stillingen

Vi søger en dygtig digital projektleder til at lede en række frontløber-projekter, som vi skal have implementeret i løbet af de næste 6-8 måneder. Projekterne tager udgangspunkt i at udvikle og forbedre den digitale medlemsoplevelse på tværs af vores mange medlemsgrupper.
Dansk Socialrådgiverforening vil gerne levere en endnu bedre digital oplevelse overfor vores medlemmer og har identificeret en række mindre frontløberprojekter, som vi skal have implementeret i løbet af de næste 6-8 måneder.

I Dansk Socialrådgiverforening arbejder vi med digitale løsninger med udgangspunkt i brugernes behov – i kombination med vores ambitioner om vores forenings udvikling. Alle projekterne tager udgangspunkt i at udvikle og forbedre den digitale medlemsoplevelse på tværs af vores mange medlemsgrupper. Der skal laves integrationer mellem forretningskritiske systemer og udvikles nye måder at kunne komme i kontakt med os på, blandt andet ved at kunne tilbyde onlline mødebooking og chatfunktion på vores hjemmeside. Begge disse projekter indeholder en høj grad af inddragelse af både målgrupper og medarbejdere.

Projekterne har alle deres rod i det digitale område i vores afdeling for digitalisering, økonomi og administration, men kræver i større eller mindre grad inddragelse af både medlemmer og medarbejdere i alle vores fire enheder rundt om i landet.

Din profil:

  • Du elsker at lede projekter og ønsker at få målene, deltagere og processen til at lykkedes
  • Du har det fint med deadlines og at sikre fremdrift når det skal til
  • Din projektledernæse opsporer hurtigt og præcist mulige tekniske og organisatoriske faldgruber og du synes, at det er sjov at navigere rundt om dem
  • Du deltager også i dele af opgaveløsningen, når det er nødvendigt

Du kan både blive tidsbegrænset ansat i stillingen frem til 1/4 2021 eller – hvis du er selvstændig eller freelance – løse opgaven som tilknyttet konsulent. Timeforbruget vil variere fra uge til uge, men det vil ligge på mindst 20 timer om ugen i gennemsnit. Din baggrund kan både være på bureau- eller budgetsiden af større digitale projekter, som du har haft som en central del af dit arbejdsliv gennem flere år. Hvis du har erfaring fra politiske organisationer, så er det en fordel, men det er ikke afgørende.

Vi tilbyder:

  • Danmarks bedste kolleger når vi selv skal sige det
    Stor fleksibilitet i planlægningen og løsning af opgaverne
    Gode forhold ift. løn og pension i forlængelse af din relevante overenskomst


Vi ønsker at starte op fra august måned, så vi vil have løbende videosamtaler med de relevante kandidater henover sommeren. Der er derfor ingen fast ansøgningsfrist.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du sende en mail eller sms til Administrationschef Søren Anthon Buhl på [email protected] / 26521618.