HK HANDEL søger nye organisere

Ansøgningsfrist:
13. nov 2020, 23:59

Arbejdssted:
København S

Klik her for yderligere information

Om stillingen

HK HANDEL søger nye organisere med dokumenteret erfaring til spændende jobs med at understøtte HK HANDEL’s vision om at være en organiserende fagforening.


Ansættelsen af flere organisere er begrundet i HK HANDEL’s beslutning om at være en organiserende fagforening som besluttet på HK HANDEL’s kongres i 2012. Derfor ønsker HK HANDEL at prioritere flere resurser til det organiserende arbejde, og vi søger derfor flere organisere.


HK HANDEL har allerede igangsat en lang række initiativer for at bringe fagforeningen ud på arbejdspladserne og dermed ud til vores medlemmer. Vores mål er at skabe stærke fællesskaber på arbejdspladsen!


Om jobbet
Din opgave vil være at arbejde aktivet i frontlinjen med det organiserende arbejde i HK HANDEL primært med udgangspunkt i vores organiserende arbejde i vore landsklubber og virksomhedsnetværk.


Det er ingen hindring, såfremt du er bosat på Fyn eller i Jylland og ønsker at arbejde med dette som udgangspunkt. Du skal blot være indstillet på at deltage i jævnlige statusmøder på forbundskontoret i København.


Dine arbejdsopgaver vil i samarbejde med sektorens organisere og øvrige faglige medarbejdere omfatte organiseringsopgaver i forhold til vores landsklubber, virksomhedsnetværk og tillidsvalgte i hele landet. 


Du skal arbejde direkte med det opsøgende- og organiserende arbejde på HK HANDEL’s arbejdspladser i en til tider travl og omskiftelig hverdag, hvor målet er indgåelse af flere overenskomster, flere nyvalgte tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter og der igennem at få flere medlemmer.


Da du skal lave organiserende, fagligt arbejde i hele Danmark, må du være indstillet på svingende arbejdstider, en del rejseaktivitet primært i hverdagene og i mindre begrænset omfang i weekenderne. Det er en forudsætning, at du har kørekort og kan anvende egen bil til arbejdet.


Kvalifikationer


Det er en nødvendig forudsætning for at kunne komme i betragtning til jobbet, at du allerede har praktisk erfaring med organisering enten fra et job i en af FH’s organisationer eller som tillidsrepræsentant.


Du skal:

  • Grundlæggende være udadvendt og have mod på uopfordret at opsøge andre og derved igennem at skabe en positiv kontakt og relation
  • Være god til at lytte, spørge og analysere
  • Være god til at skabe overblik og arbejde struktureret efter fastlagte værktøjer
  • Have forståelse for HK og fagbevægelsens formål
  • Være god til samarbejde og besidde tålmodighed
  • Have en kreativ hjerne og have modet til at tænke i nye baner
  • Trives i et resultatorienteret miljø hvor tydelige mål er en naturlig del af arbejdet. 

Kendskab til HK HANDEL’s organiseringsområde er en klar fordel.


Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat på normtid, og løn- og ansættelsesvilkår vil ske i henhold til overenskomst med Tillidsmandsklubben i HK Forbundet.


Ansættelsessted
HK HANDEL, Weidekampsgade 8, 2300 København S.


Yderligere information
Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er kandidater fra Jylland velkommen til at kontakte organiser Mads Guldhammer på telefon 2048 9823 og kandidater fra Fyn, Sjælland og øerne kan kontakte organiser Søren Hallum-Andersen på 4091 7914.


Ansøgning
Send din motiverede ansøgning og CV via HK’s hjemmeside: www.hk.dk/jobs. Søg stillingen ’Organisere’ til HK HANDEL.


Ansættelse af nye organisere vil ske løbende, og vi vil løbende afholde samtaler.

 

 
HK HANDEL er en selvstændig faglig sektor i HK Danmark med godt 45.000 medlemmer ansat inden for handelsområdet i både butik, på kontor og lager.