Indryk jobannonce

HR-chef til HK

Ansøgningsfrist:
13. jun 2021, 23:59

Arbejdssted:
København

Klik her for yderligere information

HR-chef til HK

Om stillingen

HR-Chef

Er du den samarbejdende chef, som vil være omdrejningspunkt for HR i HK?

Vi befinder os midt i en meget spændende omstillingsproces. Med afsæt i nye strategier ønsker vi at understøtte HK’s organisatoriske udvikling samtidig med, at vi styrker den administrative opgaveløsning til glæde for alle decentrale enheder i HK.

Samarbejde og understøttelse er nøgleord. Samarbejde med medarbejderklubber, tillidsrepræsentanter og vores arbejdsmiljøorganisation. Samarbejde, der udvikler vores organisation og fører til aftaler med balance mellem arbejdsgiver og lønmodtagere. Understøttelse af ledelsesgrupper og decentrale organisatoriske enheder i HK, som sikrer deres ambitioner fra HR-udvikling og -drift.

Opgaven

HR-teamet i Forbundshuset består af 2 HR-konsulenter og 3 HR-koordinatorer, som du vil få direkte ledelse af. Teamet yder et vigtigt bidrag til den organisatoriske udvikling, både i samarbejde med vores interne HK-Akademi og sammen med HR-medarbejdere fra HK’s 7 lokalafdelinger.

Du bliver ansvarlig for, at HR-teamet fungerer effektivt og smidigt i en organisation i markant omstilling med godt arbejdsmiljø og samarbejde. Teamets opgaveportefølje omfatter:

 • HR-betjening til ledelsesgrupper, klubsamarbejde og sikkerhedsorganisation samt koordinering af indsatserne i HR-gruppen på tværs af HK’s lokalafdelinger
 • Rekruttering og onboarding af nye medarbejdere og ledere i Forbundshuset
 • Planlægning og gennemførelse af HR-udviklingsprojekter
 • Support og administration vedrørende kontrakter, løn- og personalepolitik for Forbundshuset
 • Planlægning og gennemførelse af sociale arrangementer i Forbundshuset i samarbejde med vores afdeling for Intern Service.

Din profil

Vi søger en leder, der:

 • Deler det værdigrundlag, som arbejderbevægelsen og HK bygger på
 • Har et solidt fagligt fundament inden for medarbejderrelationer, kollektiv og individuel ansættelsesret, rekruttering og kompetenceudvikling
 • Har ledelseserfaring (personaleledelse, driftsledelse, projektledelse) og ønsker at bidrage i udvikling og eksekvering af HK’s strategier
 • Har stærke relationelle kompetencer, som bidrager til samarbejde, understøttelse og håndtering af interessemodsætninger
 • Kommunikerer godt både skriftligt og mundtligt med fokus på din målgruppe, eksempelvis politikere, ledere og kolleger uden HR-baggrund
 • Har en positiv tilgang, et glimt i øjet og ser muligheder.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en ambitiøs organisation med et godt og uformelt arbejdsmiljø. Du vil blive en del af en kultur, hvor der er fokus på vores medlemmer, kvalitet og din personlige og faglige udvikling. Stillingen aflønnes i henhold til overenskomst med TK-klubben omfattende en attraktiv pensionsordning og en fritvalgsordning med mulighed for ekstra ferie, løn og/eller pension.

Tiltrædelse
1. august 2021.

Ansættelsessted
HK, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger
Kontakt gerne administrationschef Niels Baht, telefon 4038 3840.

Ansøgning
Hvis du synes, at jobbet lyder som noget for dig, så send din motiverede ansøgning og CV ved at trykke 'ANSØG' nedenfor. 

Ansøgningsfrist: 13. juni 2021

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i slutningen af juni 2021.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

---------------------------------------­

Med 230.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen. HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, at HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK: www.hk.dk/omhk

Mød tre medarbejdere i HK: https://www.hk.dk/omhk/job-i-hk-fagforening/om-at-arbejde-i-hk-fagforening

Ansøg

Husk at fortælle, at du så opslaget på A4 Job