Jordemoderforeningen søger ny forhandlingschef

Ansøgningsfrist:
14. jun, 20:00

Om stillingen

Vores forhandlingschef gennem mange år har valgt at søge nye udfordringer, og derfor søger vi en forhandlingschef, der på samme vis kan stå i spidsen for vores indsats for at sikre og forbedre jordemødrenes løn- og ansættelsesvilkår.

Jordemoderforeningen er fag- og professionsforening for jordemødre, ledere og jordemoderstuderende. Vi har knap 3.000 medlemmer, som vi hver dag gør vores yderste for at rådgive, servicere og sikre gode vilkår for. Det gør vi blandt andet ved at værne om jordemødres selvstændige virksomhedsområder og ved at deltage i den sundhedsfaglige debat.

 

1. januar 2020 skiftede Jordemoderforeningen hovedorganisation til Akademikerne (AC) for at styrke foreningens forhandlings-, sundheds-, fag- og uddannelsespolitiske dagsorden. Vi arbejder for en tydelig lønpolitik og en anerkendelse af det ansvar, som jordemødrene står med hver eneste dag.

Som forhandlingschef skal du proaktivt bidrage til at udtænke strategier for at sikre forbedring af jordemødres beskæftigelse, løn og vilkår. Forhandlingschefen er ansvarlig for forhandling, beskyttelse og udvikling af Jordemoderforeningens overenskomster og rådgiver den politiske ledelse i spørgsmål om overenskomster, løn og ansættelsesvilkår.

I det daglige er forhandlingschefen faglig koordinator for det team af 2-3 dygtige konsulenter, der arbejder med løn, ansættelsesvilkår og arbejdsmiljø på såvel det offentlige som det private område. Du har reference til direktøren og indgår i den konkrete sagsbehandling efter behov.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant juridisk uddannelse eller stærke juridiske kompetencer fra en lignende stilling
  • Har solid erfaring med at arbejde med overenskomster, aftaler og ansættelsesret
  • Er en erfaren forhandler, der har en løsningsorienteret tilgang og trives med den udadvendte rolle
  • Har flair og interesse for lønteknik og beregninger
  • Er struktureret og kommunikerer præcist både i tale og skrift til brug for såvel intern som ekstern formidling
  • Har gode samarbejdsevner, gennemslagskraft og evne for at finde løsninger i såvel juridiske, tekniske som politiske situationer
  • Bevæger dig ubesværet fra det strategiske niveau til den daglige drift i en mindre organisation
  • Er politisk og strategisk tænkende og har erfaring med rådgivning af en politisk ledelse
  • Forstå det særlige DNA i en lille fag- og professionsforening

Det er herudover en fordel, hvis du har erfaring fra en organisation inden for sundhedsområdet og/eller AC-familien og kendskab til overenskomster, aftaler og arbejdstidsregler på det regionale ansættelsesområde.

Du kommer måske fra en anden fagforening som chefkonsulent, fra arbejdsgiversiden eller fra en anden organisation, der arbejder med kollektiv og individuel arbejdsret, og har lyst til større ansvar.

Send din ansøgning til [email protected] senest søndag den 14. juni kl. 20 og gerne før, da vi læser ansøgninger løbende. Vi afholder 1. samtale den 16.-17. juni og 2. samtale den 22. juni. Mellem første og anden runde skal du forvente at skulle løse en case. Vi håber at få stillingen besat pr. 1. august 2020. For flere informationer kontakt direktør Iben Konradi Nielsen på 28 73 42 66 eller formand Lis Munk på 28 57 32 10.