A4 Jobliv

Region Nord søger konsulent

Ansøgningsfrist:
22. nov, 12:00

Arbejdssted:
Holstebro

Om stillingen

Har du erfaring inden for arbejdet med løn- og ansættelsesvilkår på det offentlige/private arbejdsområde, og trives du i et travlt og uformelt miljø? Så har vi jobbet til dig.

Jobbet:
Som konsulent skal du varetage medlemmernes interesser inden for deres ansættelsesområde, ofte i samarbejde med de valgte tillidsrepræsentanter. Du fungerer derfor både som rådgiver og sparringspartner for såvel medlemmer som tillidsrepræsentanter. Du vil få mange forskelligartede opgaver. For eksempel, forhandler du den ene dag en forhåndsaftale med en arbejdsgiver, og den næste dag holder du medlemsmøde om arbejdsforholdene på en lokal arbejdsplads. Opgaverne er under konstant udvikling i takt med ændrede krav fra medlemmerne og i samspillet med foreningens politiske ledelse. Jobbet vil derfor aldrig være kedeligt.

Dig:
Det vil være en fordel, hvis du har en vis portion erfaring med interessevaretagelse inden for løn- og ansættelsesområdet for kommunal- og privatansatte. Du skal desuden brænde for at yde god medlemsservice, og være katalysator for et godt samarbejde med foreningens tillidsrepræsentanter. Du skal på en organiserende og involverende måde være facilitator for fællesskabet på de lokale arbejdspladser, en god sparringspartner, en seriøs forhandler og en dygtig formidler. Har du indsigt i socialrådgivernes arbejdsfelt vil det ydermere være en fordel.

Vores nye kollega skal herudover være fleksibel, selvstændig, struktureret, initiativrig, hjælpsom og samarbejdsorienteret. Allervigtigst er det dog, at du er serviceminded og har et godt humør – også når der er travlt! Det forventes at du har bil.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder afvekslende arbejdsopgaver, et rart og uformelt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af dygtige og engagerede kolleger. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til særoverenskomst med DJØF.

Dansk Socialrådgiverforening ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed på arbejdspladsen, og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Stillingen er tilgængelig fra den 1. februar 2020. - Arbejdssted: kontoret i Holstebro

Yderligere oplysninger:
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte kontorleder Per Vagnby, på telefon: 61 22 19 12

Sådan gør du:
Send din ansøgning og dit cv mærket ”faglig konsulent” til Marianne Bak Laursen på e-mail-adressen: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 22. november 2019 kl. 12.00 og vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 28. november 2019.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set stillingen hos A4 Job. 

Dansk Socialrådgiverforening er en fagforening med over 18.000 medlemmer geografisk opdelt i 3regioner samt landsdækkende klubber og faggrupper. Region Nord varetager interesser for ca. 6000 af de over 18.000 medlemmer. Regionens primære opgave består i medlemsservice i form af information, sparring, rådgivning og forhandling i alle forhold, der vedrører løn- og ansættelsesvilkår.

På kontoret i Aalborg er der ansat 4 konsulenter. På kontoret i Aarhus er der foruden regionsformanden ansat 4 konsulenter, 1 administrativ medarbejder og 1 kontorleder. På kontoret i Holstebro er ansat 2 konsulenter. Du kan læse mere om foreningen på www.socialraadgiverne.dk.

Artikler

A4 Fri
Sådan scorer du dit næste job

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bruger din alder og erfaring som et plus i din jobsøgning. På baggrund af en rekrutteringsundersøgelse blandt 927 private og offentlige virksomheder har konsulenthuset Ballisager samlet disse råd fra arbejdsgiverne til, hvordan du som +50-årig scorer dit næste job:

A4 Job
Forsker:
Hver tredje senior tvinges ud af arbejdsmarkedet

Den sidste tid på arbejdsmarkedet præges af ledighed eller sygdom for mange ældre danskere, og det skaber ofte mistrivsel. Et godt pensionsliv forudsætter gode og værdige afslutninger på arbejdslivet.

A4 Job
Podcast:
Chefer ansætter helst kopier af sig selv - det er en dårlig idé

På mangfoldige arbejdspladser er medarbejderne bedre til at løse problemer. Men danske arbejdspladser er ofte berøringsangste overfor at ansætte andre typer end dem, der minder cheferne om dem selv. Hør mere i Fokus - A4 Arbejdslivs ugentlige podcast.

A4 Synspunkt
Professor:
Der er råd til en kortere arbejdsuge - hvorfor diskuterer vi det ikke?

Danskerne ønsker at arbejde mindre, ikke mere. Så hvorfor ikke diskutere muligheden for en kortere arbejdsuge, når nu samfundsøkonomien gør det muligt?

A4 Job
7 ud af 10 løber hurtigere på jobbet

Arbejdsmængden stiger på mange arbejdspladser, og det kan have alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred, advarer professor i arbejdsmiljø.

A4 Fri
Ny trend holder dig relevant på fremtidens jobmarked

Fænomenet hackschooling handler om at tilegne sig viden på nettet og uden om det etablerede uddannelsessystem. Læs her, hvordan du kommer i gang.

A4 Medier
Her har de forsøgt sig med en kort arbejdsuge:
"Vi får det aldrig igen"

I Odsherred Kommune er de ansatte begyndt kun at arbejde fire dage om ugen. På Danish Crown i Rønne er det bestemt ikke noget, de vil anbefale, fortæller tillidsrepræsentant.

A4 Job
Interview:
'Jeg var i chok'

De var alle i 50’erne, da arbejdet forsvandt. Anne Lea Landsted, Jens-Arne Sørensen og Steen Ramsgaard genopfandt sig selv i en helt anden branche.

Se alle artikler
Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...