Sekretariatschef til fremtidens a-kasse

Ansøgningsfrist:
23. jun, 12:00

Om stillingen

Byggefagenes og El-fagets a-kasser søger en fælles leder, der kan stå i spidsen for en sammenlægning af de to a-kasser. Og, dernæst indtræde som ny leder af fremtidens a-kasse.

Opgave

Begge a-kasser er veldrevne og bemandet med erfarne og dygtige medarbejdere. A-kasserne har tilsammen 38.000 medlemmer, som typisk er medlemmer i Dansk El-Forbund, Malerforbundet i Danmark og Blik- og Rørarbejderforbundet. De 3 forbund ønsker ved en sammenlægning at skabe en robust og stærk a-kasse, som er godt rustet til fremtidens mange udfordringer.

Indledningsvis skal sekretariatschefen stå i spidsen for de processer, som er igangsat for at afklare det tekniske og økonomiske fundament for den nye a-kasse. Næste skridt er selve sammenlægningen – juridisk og teknisk.

Der skal selvfølgelig være fokus på den almene daglige drift i hele perioden.

Sekretariatschefen er a-kassens øverste administrative chef, som i dagligdagen referer til en nedsat politisk styregruppe.

Personen

Sekretariatschefen skal være garant for en attraktiv og økonomisk robust a-kasse. Sekretariatschefen skal være den samlende person for medarbejdere i a-kassen. Du skal have drive, og du skal have stærke kompetencer inden for administration, økonomistyring, forretningsudvikling og formidling.

Det forventes, at sekretariatschefen har indsigt i udviklingstendenser på arbejdsmarkedet, og at du sammen med medarbejderne kan sparre og komme med input til forbundenes faglige arbejde og arbejdsmarkedspolitik.

Du skal have politisk tæft, og stå for åbenhed og ordentlighed. Eksternt skal du medvirke til at sikre et dynamisk og tillidsfuldt samspil med mange samarbejdspartnere – især forbundenes lokale afdelinger og regionskontorer.

Det forventes, at sekretariatslederen har ledelseserfaring fra en politisk styret organisation/offentlig institution.

Løn- og ansættelsesforhold

Vi tilbyder dig et spændende job i en organisation i rivende udvikling med attraktive løn- og ansættelsesvilkår.

Ansøgning

Kontakt gerne formand Søren Schytte (BF-A), tlf. 5153 3143 eller administrationschef Søren Stenhøj (EAK), tlf. 2025 7430. Ansøgning vedlagt CV sendes til Dansk El-Forbund på [email protected] senest søndag den 23. juni 2019. Skriv ”Ansøgning” i emnefeltet.

Artikler
Se alle artikler
Kontakt

Redaktionen
[email protected]

Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser