A4 Jobliv

Sekretariatschef til Teknisk Landsforbund

Ansøgningsfrist:
15. nov, 23:59

Arbejdssted:
København

Om stillingen

Teknisk Landsforbund (TL) er en faglig organisation for medlemmer indenfor teknik, design og byggeri. Under TL hører også Teknikernes A-kasse (TAK), der forsikrer medlemmerne mod ledighed og hjælper dem videre i job.

TL blev stiftet i 1919 og har siden vokset sig til at have ca. 30.000 medlemmer og 120 ansatte fordelt over hele landet. 

Vi søger en ny sekretariatschef til at stå i spidsen for organisationen. Det bliver sekretariatschefens opgave at sikre, at TL på såvel kort som lang sigt er en attraktiv faglig organisation for medlemmerne og en stærk stemme i debatten. Der er tale om en bred portefølje af opgaver og ansvarsområder. Sekretariatschefen vil få ansvaret for den administrative ledelse af hele organisationen. Ledelsesopgaven i hhv. A-kassen, Faglig Afdeling, Økonomi & Intern Service, IT og HR varetages af afdelingscheferne i tæt samarbejde med sekretariatschefen. 

Det vil desuden være sekretariatschefens ansvar at fortsætte effektiviseringen af arbejdsgange i samarbejde med den øvrige ledelse og iværksætte nødvendige tiltag.

Den ideelle sekretariatschef forventes at:

  • Fremstå som en samlede figur med integritet, ledelsesmæssigt mod og handlekraft. Udviser tålmodighed og respekt for de politiske processer
  • Være samarbejdsorienteret og indgå i tæt samspil med ledergruppen, lokalafdelingerne, Hovedbestyrelsen og Landsformanden
  • Have mod til at eksekvere, træffe de nødvendige beslutninger og forfølge strategien og håndtere eventuelle konflikter undervejs
  • Være tillidvækkende og troværdig i sin lederstil. I stand til at uddelegere og bruge sin ledergruppe aktivt
  • Kommunikere tydeligt, åbent og sikrer rette information til rette tid og sted, og herigennem være i stand til at få følgeskab 

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på funktionærvilkår og uden højeste arbejdstid. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter en politisk vedtaget lønpolitik.

Spørgsmål og kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til i fortrolighed at rette henvendelse til Forbundsformand Lone Engberg Thomsen på +45 21 28 28 68 eller [email protected]

Ansøgningsfristen udløber den 15. november 2019.

Der forventes afholdt samtaler i uge 47 2019 med henblik på ansættelse pr. 1. januar 2020.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set stillingen hos A4 Job. 

 

Se det fulde stillingsopslag og stillingsprofilen her 

Artikler

A4 Fri
Sådan scorer du dit næste job

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du bruger din alder og erfaring som et plus i din jobsøgning. På baggrund af en rekrutteringsundersøgelse blandt 927 private og offentlige virksomheder har konsulenthuset Ballisager samlet disse råd fra arbejdsgiverne til, hvordan du som +50-årig scorer dit næste job:

A4 Job
Forsker:
Hver tredje senior tvinges ud af arbejdsmarkedet

Den sidste tid på arbejdsmarkedet præges af ledighed eller sygdom for mange ældre danskere, og det skaber ofte mistrivsel. Et godt pensionsliv forudsætter gode og værdige afslutninger på arbejdslivet.

A4 Job
Podcast:
Chefer ansætter helst kopier af sig selv - det er en dårlig idé

På mangfoldige arbejdspladser er medarbejderne bedre til at løse problemer. Men danske arbejdspladser er ofte berøringsangste overfor at ansætte andre typer end dem, der minder cheferne om dem selv. Hør mere i Fokus - A4 Arbejdslivs ugentlige podcast.

A4 Synspunkt
Professor:
Der er råd til en kortere arbejdsuge - hvorfor diskuterer vi det ikke?

Danskerne ønsker at arbejde mindre, ikke mere. Så hvorfor ikke diskutere muligheden for en kortere arbejdsuge, når nu samfundsøkonomien gør det muligt?

A4 Job
7 ud af 10 løber hurtigere på jobbet

Arbejdsmængden stiger på mange arbejdspladser, og det kan have alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred, advarer professor i arbejdsmiljø.

A4 Fri
Ny trend holder dig relevant på fremtidens jobmarked

Fænomenet hackschooling handler om at tilegne sig viden på nettet og uden om det etablerede uddannelsessystem. Læs her, hvordan du kommer i gang.

A4 Medier
Her har de forsøgt sig med en kort arbejdsuge:
"Vi får det aldrig igen"

I Odsherred Kommune er de ansatte begyndt kun at arbejde fire dage om ugen. På Danish Crown i Rønne er det bestemt ikke noget, de vil anbefale, fortæller tillidsrepræsentant.

A4 Job
Interview:
'Jeg var i chok'

De var alle i 50’erne, da arbejdet forsvandt. Anne Lea Landsted, Jens-Arne Sørensen og Steen Ramsgaard genopfandt sig selv i en helt anden branche.

Se alle artikler
Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...