A4 Jobliv

Ulandssekretariatet søger selvstændig og erfaren programkonsulent

Ansøgningsfrist:
19. sep, 12:00

Arbejdssted:
Islands Brygge

Klik her for yderligere information

Om stillingen

Er du interesseret i at fremme arbejdsmarkedet som en del af en bæredygtig udvikling i det globale Syd? Har du kendskab til Verdensmål og især mål 8 om anstændigt arbejde? Har du lyst til at arbejde i Ulandssekretariatets programafdeling i København, bidrage til at udvikle strategier og medvirke til at gennemføre udviklingsprogrammer på arbejdsmarkedet i Afrika, Asien, Latinamerika og MENA så effektivt og professionelt som muligt? Alt sammen i tæt dialog med de relevante partnere, Ulandssekretariatets kontorer og kollegaer i København.  

Arbejdsopgaver

  • Udvikle og skrive rettighedsbaserede programstrategier, programdokumenter, ansøgninger og budgetter til donorer og partnere.  
  • Fungere som sparringspartner og ressourceperson i forhold til de subregionale kontorers arbejde med behovsanalyser, udvikling af forandringsprocesser i de enkelte partnerorganisationer, implementering og administration af programmer og projekter.
  • Medvirke til afviklingen af teknisk bistand til partnerne, herunder identifikation af ressource personer, udarbejdelse af terms of reference, forberedelse af workshops, kurser og konferencer.
  • Understøtte udvikling og implementering af interne arbejds- og rapporteringsprocedurer samt opsamle data og udarbejde narrative og finansielle oversigter og materiale til rapportering til Udenrigsministeriet, EU, Ulandssekretaria­tets bestyrelse, revisorer m.fl.
  • Deltage i og påtage sig ansvar for interne og eksterne ad hoc arbejdsgrupper om forskellige tematiske indsatser med henblik på at drive innovationsprocesser og sikre læring internt i organisationen. 

Se jobbeskrivelsen her.

Om dig

Du er fleksibel, alsidig og kan løse flere typer opgaver i en lille programafdeling, hvor vi dækker ind for hinanden, når det brænder på.

Du sætter pris på at have mange bolde i luften, som kræver lydhørhed, overblik og evne til at prioritere. Du er også indstillet på rejseaktivitet i forbindelse med jobbet.

Du har kendskab til udviklingspolitiske dagsordner, og kender og anerkender fagbevægelsens værdigrundlag og arbejdsmarkedets betydning for udviklingslandene.   

Kvalifikationer

Den person, vi søger, har 5-10 års erfaring fra at arbejde med udviklingsprojekter herunder arbejdserfaring fra udviklingslande. Du har erfaring med ledelse og behersker brugen af LFA og ToC som planlægnings- og styringsredskaber. Samtidig er du være fortrolig med finansiel administration og Navision som redskab til at fastholde den finansielle styring af vores udviklingsprogrammer.  

Du behersker engelsk i skrift og tale. Kender du også til fransk og/eller arabisk vil det være en fordel. 

Du bliver en del af en arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone i FH-huset på Islands Brygge, og skal kunne tilpasse dig arbejdsrytmen på en mindre arbejdsplads med en snes medarbejdere i Danmark og regionale kontorer i Afrika, Asien, Latinamerika og Mellemøsten.

Løn: Efter kvalifikationer.  

Tiltrædelse: Stillingen ønskes besat d. 1. nov. 2019 eller snarest muligt derefter. 

Ansøgning og CV mærket ”Programkonsulent” sendes til [email protected]

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set stillingen hos A4 Job. 

Ansøgningsfrist: 19. sep. 2019 kl. 12.00. Venligst opgiv din skype-adresse i ansøgningen. 

Det forventes, at der afholdes korte skype-samtaler tirsdag d. 24 sep. og jobsamtaler onsdag og torsdag d. 25. og 26. sep.  

Ulandssekretariatet er den danske fagbevægelses udviklings- og bistandsorganisation. Vi arbejder for at fremme demokrati, arbejdstagerrettigheder og arbejdsmiljø, styrke arbejdsmarkedet og bekæmpe fattigdom i udviklingslandene. Det gør vi ved at styrke fagbevægelsen i Afrika, Asien, Latinamerika og Mellemøsten for derigennem at påvirke rammebetingelserne for vækst og beskæftigelse og fremme anstændige arbejdsforhold. www.ulandssekretariatet.dk.

Artikler
-
A4 Job

Har du ikke styr på din pension? Få hjælp her

Guide: Har du lige fået dit første job? Er du arbejdsløs? Er du midt i livet? Venter pensionistlivet lige om hjørnet? Carsten Holdum, forbrugerøkonom hos PFA Pension, giver dig gode råd til din pensionsopsparing og privatøkonomi.

-
A4 Job

Omstridt SAS-vikar kommer på arbejde igen efter hjemsendelse

SAS-direktør kalder konflikten mellem bagagemedarbejdere for "dybt alvorlig".

-
A4 Fri

Bøvl på jobbet slider på parforholdet

Det er dit eget ansvar at smide det dårlige humør, før du træder ind ad døren efter arbejde.

-
A4 Arbejdsliv

Det bedste tip til Johanne i aktivering var "husk at give hånd til jobsamtalen"

Dagpengeland: Johanne Kloster Kirk er nyuddannet, arbejdsløs og kæmper med at finde drømmejobbet. Hør hendes oplevelser her i A4 Arbejdslivs lyd-dagbog Unge på Dagpenge.

-
A4 Nu

De bliver oftest kærester på jobbet

Lærere topper Danmarks Statistiks liste over faggrupper, som finder en partner med samme uddannelse som en selv. Tendensen slår også igennem i DLF’s hovedstyrelse. I lærerarbejdet udvikler man stærke relationer, siger lærer og hovedstyrelsesmedlem Anders Liltorp.

-
A4 Job

Godt sammenhold er afgørende for arbejdspladsen

Samarbejde og socialt fællesskab på jobbet er vigtige for de ansattes lyst til at blive, viser en ny undersøgelse ifølge HK/Privatbladet. Og når det ikke kører, bliver der ofte peget mod chefen.

-
A4 Fri

Ansatte med alternativt opslag: Søger ny arbejdsgiver

Tre kvinder nægter at opgive deres arbejde i lingeributikken i Simone i Odder. De søger derfor en ny arbejdsgiver på Facebook.

-
A4 Arbejdsliv

Professor: DHL-løb handler om at sammenligne medarbejdere fremfor bundlinje

Interview: Under DHL-Stafetten snører løbeglade medarbejdere og ledere løbeskoene og finder det gode humør frem. Men for arbejdsgiverne handler det ifølge filosof og idéhistoriker Lars Henrik Schmidt om at sammenligne medarbejdere.

Se alle artikler
Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Job er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser